4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aktivní Jaroměř jasně přehrála Lázně Bělohrad


Branky


44. J. Holub , 47. M. Ponikelský , 66. M. Michálek (p.) , 73. J. Bano
0

Fotbalisté Jaroměře byli od úvodu aktivnější, na první gól si ale museli počkat až do závěru poločasu. Domácí se plně rozstříleli ve druhém poločase, kdy dalšími třemi trefami rozhodli o svém vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jaroměř vstoupila do zápasu velmi aktivně. K prvnímu vážnějšímu ohrožení soupeřovy branky se domácí dostali už ve druhé minutě, kdy se po křídle prohnal do pokutového území Matěj Petráček. Následné zakončení jaroměřského obránce ale prolétlo těsně kolem tyče. Matěj Petráček se do zakončení dostal znovu v sedmnácté minutě, znovu však minul – jeho střela skončila těsně nad břevnem.

Po dvaceti minutách hry se krajní obránce Petráček stal ze zakončovatele nahrávačem. Jeho centr se snesl na hlavu Filipa Vondrouše, ani on ale nebyl přesný a hlavičkoval nad bránu. Aktivita Jaroměře byla gólově oceněna krátce před poločasem. Ve čtyřicáté čtvrté minutě našel Matěj Petráček Jana Holuba, který zakončením k tyči otevřel skóre zápasu.

Ve druhém poločase domácí pokračovali tam, kde na konci první půle skončili. Dvě minuty po zahájení druhého dějství se centr Martina Čenovského snesl od rohového praporku k Milanu Ponikelskému, který hlavou na zadní tyči zvýšil na 2:0.

 

Lázně Bělohrad se do šancí nedostávaly příliš často. V padesáté čtvrté minutě sice vypálil Jakub Loner, jeho střela ale minula bránu. V šedesáté šesté minutě domácí navýšili své vedení. Gólman Marek Gall v pokutovém území fauloval aktivního Matěje Petráčka a rozhodčí nařídil pokutový kop. Penalty se ujal Martin Michálek, který bez problémů proměnil. Končenou podobu dodal výsledku v sedmdesáté třetí minutě Jan Bano, který gólově zužitkoval centrovaný balon Lukáše Müllera. Jaroměř tak zvítězila jasně 4:0.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar - trenér FK Jaroměř: Celý tým zaslouží pochvalu za agresivní a bojovný výkon. Touha urvat tři body byla na hráčích patrná od úvodních minut, a to i přes to, že herně se nám, hlavně v prvním poločase, nedařilo podle našich představ. Výsledkově se zápas rozhodl na konci první a na začátku druhé půle. Potom již hosté otevřeli hru a my přidali další góly.




Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - M. Ponikelský [-] , F. Vondrouš [-] (59. J. Bano [-] ) , M. Čenovský [-] , M. Knap [-] , M. Michálek [-] (72. P. Heidler [-] ) , J. Holub [-] , M. Kilevník [-] (77. J. Balcirák [-] ) , L. Müller [-] (82. T. Mertlík [-] ) , A. Horák [-] , M. Petráček [-]

SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - P. Topič [-] , D. Michálek [-] (63. K. Černý [-] ) , J. Odvárko [-] (21. T. Berger [-] ) , J. Lánský [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Blažek [-] , J. Hrnčíř [-]

ŽK: 29. M. Ponikelský , 32. M. Michálek , 35. M. Knap - 20. J. Lánský .
Počet diváků: 161. Rozhodčí: Filip Miroslav - PEŠAVA Otakar, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.