1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany díky dobře zahrávaným rohovým kopům porazily Vysokou


Branky


0

Fotbalisté Libčan se díky dvěma odlišně rozehraným rohům ujaly dvougólového vedení. Vysoká sice jedním gólem snížila, více už ale domácí nestihli. Libčany naopak mohly přidat třetí branku. Z rohu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy hrály v úvodu vyrovnanou partii. Vysoká se v první dvacetiminutovce dostala k několika střeleckým pokusům, ovšem bez gólového účinku. Blízko první brance byly ve dvacáté sedmé minutě Libčany. Jeden z hostujících fotbalistů se po pravé straně dostal do vápna a přízemní střelou překonal brankáře Milana Pavliše. Zakončení libčanského hráče ale bohužel pro hosty nezapadlo do sítě, nýbrž se odrazilo od tyče zpět do hry.

Skóre se měnilo ve třicáté páté minutě. Fotbalisté Libčan se před rozehrávkou rohového kopu formovali u přední tyče domácí brány. To uvolnilo prostor pro Davida Hůlku, který osamocený číhal u druhé tyče. Přetažený centr se opravdu snesl na zadní tyč k Davidu Hůlkovi, který vypálil na Pavlišovu bránu. Míč sice z brány vyhlavičkoval jeden z domácích obránců, míč už ale podle všeho byl za brankovou čárou, a Libčany tak vedly 0:1.

Čtvrthodiny po začátku druhého poločasu hosté navýšili své vedení. V padesáté osmé minutě jeden z hráčů Libčan postupoval vstříc domácí bráně, jeho gólové zakončení však na roh vyrazil gólman Pavliš. Ke druhé brance tak znovu vedl rohový kop. Ten Libčany tentokrát rozehrály nakrátko. Poté přišel rychlý centr a ještě rychlejší zakončení z voleje. Marek Ježek z otočky propálil vše před sebou a zvýšil vedení svého týmu.

O dramatickou zápletku se Vysoká postarala dvacet minut před koncem. Míč se v sedmdesáté druhé minutě odrazil na hranici vápna k Janu Podlipnému, který pohotovou ranou k tyči snížil na 2:1. V sedmdesáté sedmé minutě Libčany málem udeřily z rohového kopu potřetí. Jejich hlavičkové zakončení ale tentokrát zastavilo břevno domácí brány. I tak si Libčany závěr zápasu ohlídaly a dovedly zápasy do vítězného konce.


 



Ohlasy k zápasu



SK Libčany
Jan Schejbal - předseda mužstva SK Libčany: Na hřišti bylo vidět, že na sebe narazila mužstva se stejnou kvalitou a zkušenostmi. Od začátku bylo jasné že rozhodnou maličkosti a štěstí, to se přiklonilo na naši stranu, a proto si odvážíme všechny body, kterých se velmi ceníme.



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - M. Ptáček [-] , J. Píša [-] , T. Prorok [-] , P. Duben [-] - P. Kafka [-] , J. Jelínek [-] , J. Podlipný [-] , M. Haken [-] , P. Kulhánek [-] (58. R. Růžička [-] ) - V. Bělka [-]

SK Libčany
J. Mašek [-] - D. Hůlka [-] , T. Kabeláč [-] , M. Ježek [-] (75. J. Mokrý [-] ) , M. Friedl [-] , P. Jiřík [-] , S. Libřický [-] , P. Rompotl [-] , A. Chromek [-] , A. Polyakov [-] (82. L. Hubička [-] ) , M. Černý [-]

ŽK: 35. J. Píša , 65. V. Bělka - 55. M. Friedl , 56. M. Ježek , 90. L. Hubička .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Bahník Martin - HAVEL Tomáš, SLAVÍČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.