3:1
(1:0)
85. M. Michálek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Broumov porazil Jaroměř a odpoutal se od sestupové hranice


Branky


4. D. Svoboda , 52. D. Svoboda , 82. M. Hečko - 85. M. Michálek (p.)
0

Fotbalisté Broumova těžili z dobrého nástupu do zápasu, který přinesl rychlou branku a dávku sebevědomí do dalších minut. Na vedení soupeře dokázala Jaroměř reagovat až v závěru zápasu, v tu dobu už ale Broumov vedl o tři góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Broumovu vyšel vstup do zápasu a už ve čtvrté minutě se ujal vedení. Obrana Jaroměře na hranici vlastního vápna ztratila balon. Ten se dostal napravo k Davidu Svobodovi, který nekompromisní ranou do horní části brány otevřel skóre utkání. Rychlý gól nabudil Broumovské k sebevědomému a bojovnému výkonu, zatímco Jaroměřským se útočné akce příliš nedařily.

Domácí přenášeli hru do vápna soupeře především pomocí centrovaných balonů, první poločas už ale další branku nepřinesl, a to i přes to, že se v závěrečných minutách první půle začínala probouzet i Jaroměř. Jaroměřské střely z hranice vápna si však cestu do brány Jakuba Drahoráda nenašly.

Domácím podobně jako v první části vyšel úvod poločasu. Díky své aktivitě vybojovali Broumovští v padesáté druhé minutě standardní situaci. Rozehry přímého kopu se ujal Miroslav Hečko. Jeho pokus o přízemní centr se odrazil na hranici vápna k Davidu Svobodovi a ten pohotovou ranou, která se od tyče odrazila za záda brankáře Michala Ondráčka, zvýšil vedení Broumova na 2:0.

Jaroměř se znovu jen velmi obtížně dostávala do šancí. V šedesáté druhé minutě hosté rozehrávali přímý kop z dobré pozice. Rozehry se ujal Filip Korenčík, jehož střela se nadějně snášela do dolního rohu brány, gólman Drahorád však byl na svém místě včas a rukavicí míč vyrazil.

 

Broumovští definitivně rozhodli o svém vítězství v osmdesáté druhé minutě. Erwin Wilke vybojoval u postranní čáry míč a následně jej předal nabíhajícímu Miroslavu Hečkovi. Rychlost domácího útočníka nedokázala obrana Jaroměře zachytit a Hečko gólem zvýšil na 3:0. Na výhře Broumova nic nezměnila ani snižující branka hostů, která byla pouze kosmetickou úpravou výsledku. Broumov se v osmdesáté páté minutě dopustil faulu ve vlastním vápně a rozhodčí nařídil pokutový kop. Penalty se ujal Martin Michálek, který střelou do dolního rohu korigoval na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Broumov
Jindřich Kitler - trenér TJ Slovan Broumov: Začátek byl z našeho pohledu velice slušný a ve čtvrté minutě vedli 1:0, ale to nás ukolébalo a koncentrace byla minimální. O přestávce jsme si řekli, že nasadíme větší aktivitu a přišly šance i branka na 2:0. Nakonec jsme měli větší vůli po vítězství a zaslouženě vyhráli. Dnes musím pochválit i dobrý výkon trojice rozhodčích.




Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - O. Gago [-] (66. M. Růžička [-] ) , M. Štejnar [-] , D. Panny [-] , M. Gago [-] - T. Němeček [-] (74. D. Hušek [-] ) , D. Svoboda [-] (85. J. Bartoš [-] ) , J. Šimon [-] , E. Wilke [-] - M. Hečko [-] , L. Hanzlík [-] -

FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - P. Heidler [-] (46. A. Horák [-] ) , M. Čenovský [-] , F. Korenčík [-] , M. Knap [-] , M. Michálek [-] , J. Holub [-] , M. Kilevník [-] , L. Müller [-] , O. Častvaj [-] (64. F. Vondrouš [-] ) , M. Petráček [-]

ŽK: 39. D. Svoboda , 49. L. Hanzlík , 60. O. Gago .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Medlík Karel - KRUCKÝ Dušan, ŠEDIVÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.