1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec jediným gólem zdolal Libčany


Branky


0

Libčany sice měly v duelu s Chlumcem územní převahu, domácí fotbalisté však byli efektivnější. Dvacet minut před koncem proměnili jeden z protiútoků, který rozhodl o jejich výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Větší převahu v držení míče měli hosté. Fotbalisté Libčan v prvním poločase kombinovali kolem pokutového území soupeře, chlumecká obrana je však do vyložených gólových šancí nepustila. Naopak Chlumečtí mohli ve čtyřiatřicáté minutě udeřit z rychlého protiútoku. Po pravé straně se do pokutového území dostal Jakub Jelínek, jeho prudké zakončení namířené do horní části brány však gólman Jiří Mašek vyrazil.

Na začátku druhého poločasu byli blízko prvnímu gólu hosté. V padesáté minutě fotbalisté Libčan vypíchli balon poslednímu obránci Chlumce. Do samostatného úniku se tak dostal Marek Ježek. Záložníka Libčan ale v zakončení vyrušili vracející se domácí hráči, a proto nebylo zakončení přesné.

Skóre se změnilo až v sedmdesáté minutě. Jakub Jelínek poslal z levé strany do vápna centrovaný balon, který se snesl na hlavu Davida Hubeného a ten poslal Chlumec do vedení. Libčany mohly o čtyři minuty vyrovnat. Na prudkou přihrávku si na zadní tyči nabíhal Martin Friedl. Z bezprostřední blízkosti ale záložník Libčan gólmana Ladislava Kukala nepřekonal.

 

V Libčany rozehrávaly několik standardních situací, vyrovnání ale hosté nevybojovali. Chlumci tak k výhře stačila jediná branka. 



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou
Petr Průcha - trenér FK Chlumec nad Cidlinou: Konečně po dlouhé době jsme zažili fotbalovou radost. Myslím, že jsme si i vítězství zasloužili, poněvadž jsme si vytvořili více šancí a byli jsme bojovnější. Na Libčanech se zřejmě projevil středeční pohárový duel v Bydžově. Jsem rád, že nám vyšly změny v sestavě, a to dokonce tak, že utkání rozhodl dorostenec David Hubený.




Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - M. Bráborec [-] , J. Kučera [-] , V. Doležal [-] (46. M. Vejr [-] ) , D. Hubený [-] (80. J. Hartman [-] ) , K. Staněk [-] (90. V. Hanuš [-] ) , Z. Dušek [-] , J. Vopátek [-] , P. Pilař [-] , V. Chadraba [-] (87. V. Branský [-] ) , J. Jelínek [-] (89. J. Veselský [-] )

SK Libčany
J. Mašek [-] - D. Hůlka [-] , O. Karanský [-] , T. Kabeláč [-] , M. Ježek [-] (74. J. Mokrý [-] ) , M. Friedl [-] , P. Jiřík [-] , S. Libřický [-] , P. Rompotl [-] , A. Chromek [-] , M. Černý [-]

ŽK: 78. M. Bráborec , 90. Z. Dušek , 92. J. Kučera - 61. M. Černý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vítek Pavel - KALAŠ Radek, LINHART Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.