1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město se výhrou nad lídrem přiblížilo záchraně


Branky


0

Důležité tři bodu o víkendu vybojovalo Nové Město, které v zápase o jednom gólu porazilo první Červený Kostelec. Díky této výhře se Novoměstští vzdálili sestupu již na deset bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Nového Města vstoupili do zápasu s prvním týmem tabulky nebojácně a už v prvních minutách se dostali několikrát do zakončení. Do náznaků šancí se Novoměstští dostávali v průběhu celého poločasu, těžili i ze standardních situací. V zakončení ale domácím chyběla větší přesnost i razance, která by způsobila brankáři Petru Kobosovi větší problémy.

Červenokostelečtí stupňovali své útočné snahy v závěru poločasu, ani oni ale branku nevstřelili, a poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

Druhý poločas otevřeli šancí hosté. Marek Srkal vypálil zpoza vápna, jeho střela mířila k tyči, gólman Šebesta ale předvedl pohotový zákrok. Červenokostelečtí se dostali i k dorážce, ta ale mířila mimo. V padesáté minutě se na pravé straně otevřel volný prostor pro domácího Pavla Zákravského, jeho zakončení ale ve své náruči ztlumil gólman Kobos.

 

Rozhodnutí přišlo dvacet minut před koncem. Domácí v jednasedmdesáté minutě kopali v pokutovém území Červeného Kostelce nepřímý kop. Míč se odrazil na hranici vápna k Pavlu Srubjanovi, který pohotovou ranou umístěnou k levé tyči otevřel skóre zápasu. V závěru utkání Nové Město svůj těsný náskok udrželo a slavilo důležité vítězství.



Ohlasy k zápasu



TJ Červený Kostelec
Josef Macek - vedoucí mužstva TJ Červený Kostelec: V ne moc zrovna pohledném utkání domácí rozhodli po nepřímém kopu v našem vápně a následného odrazu Srubjan vymetá šibenici. Co dál říct - fotbalové prostředí vypadá úplně jinak co se týče hřiště (v květnu se hrálo na UMT), diváků (60 celkem, 30 z Červeného Kostelce) i nabídky občerstvení (k fotbalu klobása a pivo patří). Domácím ke třem bodům gratulujeme.



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
J. Šebesta [-] - R. Darebník [-] , D. Nejman [-] , P. Zákravský [-] , N. Soumar [-] , P. Srubjan [-] - J. Vít [-] (90. P. Valášek [-] ) , P. Růžička [-] , A. Lelek [-] , M. Klikar [-] - J. Semerák [-] (81. L. Macháček [-] )

TJ Červený Kostelec
P. Kobos [-] - D. Hála [-] - M. Barták [-] , M. Srkal [-] - D. Poláček [-] , D. Vejman [-] , K. Čáp [-] , D. Petrů [-] (25. L. Drahovzal [-] ) , S. Štelzig [-] , D. Škoda [-] , M. Kováčik [-]

ŽK: 70. P. Kobos .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Rychtár Tomáš - VOJTĚCH Lukáš, SLAVÍČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.