3:2p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 14:30

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška vybojovala na hřišti Jičína bod


Branky


0

Zachraňující se Dobruška šla sice v zápase s Jičínem do vedení, nakonec však zachraňovala alespoň remízu. V penaltovém rozstřelu střelci Dobrušky nepřidali nadstavbu druhého bodu, a proto se museli spokojit s jednobodovým ziskem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal svižně a Dobruška se už po deseti minutách ujala vedení. Adam Jeníček se prosmýkl skrze dvojici bránících hráčů Jičína a přesnou ranou k tyči otevřel skóre zápasu. V dalších minutách se museli činit brankáři na obou stranách. Ve dvacáté minutě zabránil druhému inkasovanému gólu Michal Puš, který pohotovým zákrokem vytáhl střelu směřující do horního rohu jeho brány.

Fotbalisté Jičína se začali zvedat s koncem poločasu, kdy díky dvěma rychlým gólům zvrátili skóre na svoji stranu. Ve třicáté druhé minutě postupoval proti dobrušské bráně Jakub Nálevka. Proti jičínskému záložníkovi sice vyběhl gólman Marek Pěnička, Nálevka si i tak poradil a přesným zakončením srovnal na 1:1. O pět minut později už Jičín vedl. Ve třicáté sedmé minutě se Marek Kocourek zmocnil balónu a přesným centrem vyzval ke skórování nabíhajícího Michala Voldána.

V úvodu druhého poločasu se hráčům na obou stranách podařilo dostat míč do sítě. Pomezní rozhodčí však na obou polovinách viděli ofsajdové postavení zakončujícího hráče, a proto se stav neměnil.

Kýženého vyrovnání se Dobruška dočkala v šedesáté šesté minutě. Přetažený centr od rohového praporku se snesl na kopačky Jiřího Effenberka, který ranou bez přípravy srovnal na 2:2. Za vyrovnaného stavu byl Jičín blízko rozhodnutí. Domácí záložník Jan Míka se v závěru dostal do zakončení, z bezprostřední blízkosti ale přestřelil Pěničkovu bránu. Zápas tak dospěl do penaltového rozstřelu.

 

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější fotbalisté Jičína, kteří i díky dvěma zákrokům brankáře Michala Puše zvítězili 3:2. 



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: Sice jsme dostali v úvodu gól, ale po dobrém výkonu jsme výsledek do poločasu otočili. Bohužel jsme ve druhém poločase výkon nezopakovali, pojišťovací třetí gól jsme nedali, směrem dopředu jsme ztráceli dost míčů a navíc jsme po rohu zbytečně inkasovali. Pak už bylo na našich kopačkách hodně nervozity i díky přísnějšímu rozhodčímu na náš tým, přesto jsme mohli rozhodnout, ale šance jsme nedali. Druhý bod po penaltách jsme získali, ale třetí považuji za ztrátu i když soupeř nehrál tak, jak ukazuje tabulka.




Sestavy


SK Jičín
M. Puš [-] - J. Řeháček [-] , M. Jeník [-] , T. Veg [-] , F. Materna [-] - J. Nálevka [-] , M. Voldán [-] (71. M. Mészáros [-] ) , J. Míka [-] , J. Ulvr [-] , M. Kocourek [-] - M. Miler [-]

SK Dobruška
M. Pěnička [-] - J. Effenberk [-] , P. Hrabar [-] , F. Šotola [-] , D. Eimann [-] , P. Krahulec [-] , J. Mikušík [-] , R. Dědeček [-] (46. M. Valášek [-] ) , L. Gerža [-] (86. V. Malý [-] ) , A. Jeníček [-] (71. R. Čopík [-] ) , M. Majer [-] (80. J. Kolínek [-] )

ŽK: 72. P. Krahulec , 77. M. Majer .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Čejchan Ondřej - KIEZLER Vlastislav, ŠKODA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.