Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín vyrovnával v poslední minutě, aby ovládl penaltový rozstřel


0

Na jednobrankové vedení Jičína zareagovali fotbalisté Jaroměře dvěma trefami. Vedení ale neudrželi, Jičín v devadesáté minutě vyrovnal a poslal zápas do penalt. V nich byli přesnější střelci hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první zahrozili fotbalisté Jaroměře. V sedmé minutě se po centru Pavla Heidlera dostal k hlavičce Martin Kilevník. Jeho zakončení sice překonalo gólmana Michala Puše, za jičínského brankáře ale zaskočil jeden z obránců, který odvrátil míč do bezpečí. Po dvaceti minutách hry začali hrozit i Jičínští, kteří se nakonec ujali vedení. Michal Puš rychlým nákopem založil protiútok domácích. Do úniku se dostal Matěj Mészáros, který využil podklouznutí obránce Martina Michálka a pohotovou ranou k tyči otevřel skóre zápasu.

Jaroměř se dostala k několika střelám z hranice vápna, s těmi si ale Michal Puš dokázal poradit. Jičín tak vedl po první půli 0:1.

Do druhého poločasu vstoupila Jaroměř plná odhodlání. Díky tomu domácí už v padesáté první minutě vyrovnali. Jan Holub našel dlouhou přihrávkou rozběhnutého Martina Knapa. Jeho centr vyboxoval brankář Puš pouze před Matěje Petráčka, který obratem poslal míč do sítě.

Po vyrovnávacím gólu měly šance na vstřelení gólu obě mužstva. V jednašedesáté minutě prolétlo zakončení Ondřeje Častavaje těsně kolem tyče jičínské brány. Další branka byla k vidění v osmdesáté čtvrté minutě. Míč po rohovém kopu vrátil do vápna Jičína Lukáš Müller, jeho centr se snesl přímo na kopačku Martina Kilevníka, který zakončením k tyči otočil skóre ve prospěch Jaroměře.

Z výhry se ale Jaroměř nakonec neradovala. V devadesáté minutě obral domácí tým o tři body Jakub Nálevka. Poslední standardky zápasu se účastnil i brankář Michal Puš. Prudký centr našel v pokutovém území Jaroměře Jakuba Nálevku, který poslal míč do sítě a srovnal na konečných 2:2.

 

Penaltový rozstřel vyšel lépe Jičínu. Střelci Jaroměře nechali vyniknout gólmana Puše a minuli i bránu. Jičín tak zvítězil 2:4 a získal dva body. 

ín



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar - trenér FK Jaroměř: Dnes jsme sehráli smolné utkání. Dokázali jsme otočit zápas, ve kterém jsme prohrávali, ale o tři body jsme přišli v poslední minutě zápasu. Druhý plusový bod pak putuje do Jičína. Penalty jsme na rozdíl od minulého kola nezvládli.

SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: Dva body jsou vzhledem k vývoji utkání pro nás dárkem. Přestože jsme v zápase vedli, byla naše hra směrem dopředu nepřesná. V tomto trendu jsme pokračovali bohužel i ve 2. poločase. Pro nás bylo "uměním" si na útočné polovině dát přesnou přihrávku nebo udržet míč. Domácí zaslouženě zápas otočili ve svůj prospěch. Nakonec při nás stálo štěstí v poslední minutě, kdy jsme vyrovnali. Chválím domácí za skvěle připravené hřiště a trojici rozhodčích.



Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - P. Heidler [-] , M. Čenovský [-] , F. Korenčík [-] (67. J. Bano [-] ) , M. Knap [-] , M. Michálek [-] , J. Holub [-] , M. Kilevník [-] , L. Müller [-] , A. Horák [-] (46. O. Častvaj [-] ) , M. Petráček [-] (86. V. Vladeka [-] )

SK Jičín
M. Puš [-] - T. Bucek [-] (46. T. Veg [-] ) , J. Ulvr [-] , M. Jeník [-] , F. Materna [-] - M. Miler [-] , M. Kocourek [-] , M. Voldán [-] (86. M. Šaroun [-] ) , J. Nálevka [-] , J. Míka [-] - M. Mészáros [-]

ŽK: 39. P. Heidler - 67. M. Miler , 73. M. Puš .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Koutník Michal - FRYŠ Milan, PODHAJSKÝ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.