D. Hůlka 15.
O. Karanský 64. (p.)
3:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany ztratily dvougólové vedení, nakonec zvítězily v rozstřelu


Branky


15. D. Hůlka , 64. O. Karanský (p.) - 83. J. Loner , 87. J. Lánský
0

Fotbalisté Libčan ještě sedm minut před koncem vedli o dvě branky. V posledních minutách se ale Bělohradští vzepjali a díky dvěma gólům poslali zápas do penalt. V nich byli úspěšnější domácí Libčany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupily lépe Libčany, které se už v patnácté minutě ujaly zásluhou Davida Hůlky vedení. Po úvodní brance se hra vyrovnala a obě obrany si dávaly na soupeře dobrý pozor. V prvním poločase tak již další gól nepadl.

Ve druhé půli se Libčanům mohlo dýchat volněji od šedesáté čtvrté minuty. Hosté pouze ze cenu faulu zastavili unikajícího hráče domácích a rozhodčí nařídil pokutový kop. Penalty se ujal Ondřej Karanský, který nekompromisní ranou do horní části brány zvýšil na 2:0.

Bělohradští se ale nevzdávali a v závěru se nadechli k velké stíhací jízdě. V osmdesáté třetí minutě hosté uzavřeli soupeře v pokutovém území díky sérii centrovaných balonů. Míč se nakonec dostal Jakubu Lonerovi, který hlavou snížil na 2:1. O pouhé čtyři minuty později už bylo vyrovnáno. Na ofsajdové linii si v osmdesáté sedmé minutě počíhal Jakub Lánský, který převzal dlouhou přihrávkou a vydal se vstříc domácí bráně. Proti brankáři Matěji Tošovskému Lánský nezaváhal a vyměřeným lobem dostal míč do sítě. O vítězi tak rozhodovaly penalty.

 

Penaltový rozstřel hostům vůbec nevyšel. Lázně Bělohrad neproměnily ani jednu penaltu – jednou trefili tyč, dvakrát se předvedl domácí gólman Matěj Tošovský, který proměnil třetí a rozhodující penaltu rozstřelu. 



Ohlasy k zápasu


SK Libčany
Jan Schejbal - předseda mužstva SK Libčany: Utkání mnoho fotbalové krásy nepřineslo. O dvoubrankové vedení jsme přišli v poslední desetiminutovce, což by se nám nemělo stávat. Naštěstí v penaltovém rozstřelu čaroval Tošovský, který nepustil za svá záda jediný pokus.




Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - D. Hůlka [-] , O. Karanský [-] (74. R. Jelínek [-] ) , T. Kabeláč [-] , M. Friedl [-] , P. Jiřík [-] , S. Libřický [-] (88. L. Hubička [-] ) , P. Rompotl [-] , A. Chromek [-] , M. Černý [-] , J. Mokrý [-] (50. A. Polyakov [-] )

SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - P. Topič [-] , D. Michálek [-] (60. K. Černý [-] ) , J. Odvárko [-] , D. Holomba [-] , J. Lánský [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , J. Loner [-] , T. Blažek [-] (74. J. Zejfart [-] ) , J. Hrnčíř [-]

ŽK: 37. T. Kabeláč , 40. D. Hůlka , 66. A. Polyakov - 14. J. Lánský , 23. J. Odvárko , 53. D. Holomba .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: BARTUNĚK Jaroslav - KONEČNÝ Miroslav, BAČO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.