1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cidlina porazila Dobrušku až po penaltách a přišla o první místo v tabulce


Branky


0

Domácí fotbalisté sice měli územní převahu, branku ale za devadesát minut nevstřelili. Podobně na tom byli i hosté, a o vítězi tak musely rozhodovat penalty. V těch byli nakonec úspěšnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cidlina se od úvodu držela víc na balonu, zatímco Dobruška se spoléhala na rychlé brejky. V prvním nebezpečném zakončení se octla domácí Cidlina, která v šestnácté minutě vypálila na hostující bránu, gólman Marek Pěnička byl ale pozorný a střelu pod břevno vytáhl na rohový kop. V šestadvacáté minutě propadl centrovaný balon na malé vápno, odtud ale domácí hráč nezamířil přesně a minul bránu. Na konci jednačtyřicáté minuty zahrávali domácí standardní situaci, po které hlavičkovali těsně vedle pravé tyče Pěničkovy brány.

Ve druhé minutě nastavení se do brejku po levé straně dostala Dobruška. V zakončení však hostům zabránil zodpovědně se vracející hráč Cidliny. Minutu před koncem vyměřených devadesáti minut zahrávala Cidlina standardní situaci. Po centrovaném balonu ale domácí zakončovali těsně mimo.

 

Bezbranková byla i druhá půle, a zápas tak směřoval do penaltového rozuzlení. Rozstřel vypadal nadějněji pro Dobrušku, ve druhé sérii totiž Marek Pěnička vychytal domácího střelce. Ve čtvrté i rozhodující šesté však zaváhali hráči Dobrušky a Cidlina po rozstřelové výhře 5:4 slavila dvoubodové vítězství.



Ohlasy k zápasu



SK Dobruška
Milan Petřík - trenér SK Dobruška: Remíza 0-0 napovídá v postavení prvního s posledním, že jsme to „venku ukopali“, ale nemáme se za co stydět. A naopak bod, který málokdo čekal, je po předvedené hře v součtu hry - i bez několika hráčů na obou stranách - pro nás trpčí.



Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - R. Žalman [-] , J. Vrabec [-] , J. Matějka [-] - A. Zich [-] , M. Vincour [-] , V. Šorm [-] , P. Mejstřík [-] (87. P. Obermajer [-] ) , M. Stránský [-] - J. Trejbal [-] (76. V. Mokošín [-] ) , P. Pokorný [-] -

SK Dobruška
M. Pěnička [-] - P. Hrabar [-] , V. Malý [-] , R. Dědeček [-] , M. Majer [-] (77. R. Čopík [-] ) , J. Kolínek [-] (63. A. Zilvar [-] ) , A. Jeníček [-] (83. F. Šotola [-] ) , L. Gerža [-] , L. Žid [-] , J. Effenberk [-] , D. Eimann [-]

ŽK: 19. A. Zich , 91. V. Šorm - 41. R. Dědeček .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Vítek Pavel - FIŠER Pavel, PÁLKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.