4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 10:15

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia si jasně poradila s Provodovem


Branky


19. M. Klicnar (p.) , 32. M. Klicnar , 51. D. Chobotský , 56. M. Šolc
0

Fotbalisté Provodova drželi krok s favorizovaným soupeřem pouze do prvního inkasovaného gólu. Ten přišel v devatenácté minutě. Od té doby Slavia kontrolovala vývoj zápasu a dalšími třemi trefami rozhodla o výhře 4:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia se uklidňuje prvním gólem

Od úvodu se hrálo svižné utkání. Provodov poprvé vážněji zahrozil ve čtrnácté minutě. Hosté měli možnost zahrávat přímý kop z hranice vápna. Střelec Provodova mířil k tyči domácí brány, gólman Jan Moník se ale vytáhl s dobrým zákrokem a střelu hostů vyrazil. Skóre se poprvé měnilo v devatenácté minutě. Provodovští se ve vlastním vápně dopustili faulu a hlavní rozhodčí po krátkém rozmýšlení a pravděpodobně i po poradě s asistentem nařídil pokutový kop. Penalty se ujal Marek Klicnar, jehož střelu k pravé tyči sice gólman Martin Voborník vystihl, cestě míče do sítě však nezabránil.

 

Díky vstřelenému gólu se domácí tým uklidnil a přidal na aktivitě. Ve třicáté druhé minutě se díky prudkému centru z levé strany dostal do zakončení před odkrytou bránu Marek Klicnar, který nezaváhal a zvýšil na 2:0. O chvíli později domácí ranou z hranice vápna mířili jen těsně nad břevno Voborníkovy brány.

Domácí navyšují skóre

Ve druhém poločase Slavia dále potvrzovala roli favorita. Šest minut po zahájení druhé půle se po levé straně dostal do vápna David Chobotský. Obrana Provodova neprojevila přílišnou snahu, aby domácího hráče zastavila, a tak Chobotský křížnou střelou zvýšil na 3:0. V padesáté čtvrté minutě byli domácí blízko čtvrtému gólu. Slávisté po pravé straně zavezli míč do vápna Provodova, s následným prudkým zakončením k bližší tyči si ale gólman Voborník poradil. Čtvrté trefy se domácí přeci jen dočkali, a to o dvě minuty později. V padesáté šesté minutě se po standardní situaci hlavou prosadil obránce Martin Šolc. Při této situaci se zároveň zranil hostující gólman Martin Voborník, kterého musel nahradit hráč z pole, obránce Lukáš Bek.

 

V závěru mohla Slavia podnikat četné brejky vstříc otevřené obraně Provodova, který se do šancí dostával především díky standardním situacím. V osmdesáté druhé minutě po přímém kopu výrazně zahrozili i domácí. Po secvičeném signálu se míč dostal na hranici vápna, odkud domácí fotbalista bez přípravy vypálil na provodovskou bránu. Hostující Lukáš Bek se v netradiční roli brankáře vytáhl s pohotovým zákrokem a nohou vykopl míč na roh. Čtyři minuty před vypršením devadesátiminutové hrací doby se po levé straně dostali do vápna hosté, s přízemní střelou si ale poradil gólman Moník. Tečkou za zápasem byla střela z přímého kopu, kterou Provodovští namířili pouze do středu brány.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia Hradec Králové: Na domácím hřišti jsme potvrdili roli favorita a zaslouženě zvítězili. Chválím tým za zodpovědný výkon a nulu v utkání.




Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - J. Lán [-] , P. Polanský [-] - M. Klicnar [-] , J. Šedina [-] , M. Hutla [-] (73. J. Svrbík [-] ) , D. Chobotský [-] (80. J. Mukařovský [-] ) , M. Hloušek [-] , M. Dostál [-] , M. Brázda [-] (84. T. Kašpar [-] ) , M. Šolc [-]

TJ Sokol Provodov
M. Voborník [-] (59. M. Voborník [-] ) - M. Punar [-] , L. Bek [-] , D. Bogusz [-] , J. Chmelík [-] , J. Kulhánek [-] - L. Hlava [-] , L. Khun [-] , P. Kratěna [-] - L. Nožka [-] (80. R. Zítko [-] ) , D. Hlava [-] -

ŽK: 71. P. Polanský , 88. J. Mukařovský - 82. M. Punar .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Beránek David - TANDLER Oto, HAVLÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.