1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec v závěru zápasu zmařil bodové naděje Hořic


Branky


0

Zápas mezi Hořicemi a Chlumcem nabídl v obou poločasech atraktivní podívanou se spoustou šancí. Na první góly se přesto muselo čekat hodinu hry. Spokojenější byli v konečném účtování Chlumečtí, kteří bleskově odpověděli na vyrovnávací branku Jiskry a v osmdesáté šesté minutě rozhodli o své výhře

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový poločas s šancemi na obou stranách

První šanci zápasu si v páté minutě vypracovali domácí. Centrovaný balon Pavla Kuneše vyboxoval chlumecký gólman Ladislav Kukal pouze před hořického Jana Rozsévače. Domácí kapitán si v pokutovém území zasekl balon a zbavil se dotírajícího chlumeckého obránce. Následnou střelou překonal Rozsévač gólmana Kukala, před brankovou čárou ale svého brankáře zastoupil chlumecký obránce, který zabránil inkasování. O dvě minuty později našel Rozsévač na pravé straně rozběhnutého spoluhráče, který svým zakončením orazítkoval břevno chlumecké brány.

 Jiskra se i v dalších minutách dostala do zakončení, to však nebylo dostatečně přesné. V dresu Chlumce dvakrát zahrozil Jakub Hartman, který se dostal za hořickou obranu. V obou případech ale chlumeckého hráče vychytal domácí gólman Vladimír Tlustý. První poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

Chlumec v závěru rozhoduje o výhře

Druhý poločas otevřeli šancemi hosté. Ve čtyřicáté sedmé minutě Chlumečtí způsobili v pokutovém území Jiskry závar, který trval i po následném rohovém kopu, úvodní branku však nepřinesl. O pár minut později centroval z pravé strany Jakub Hartman, který k hlavičkovému zakončení vyzval Miroslava Kučeru. Jeho střela ale těsně minula levou tyč Tlustého brány. Krátce před šedesátou minutou se ke střele zpoza vápna dostal Jiří Kučera, jeho zakončení ale trefilo pouze levou tyči hořické svatyně.

V šedesáté minutě se chlumecký Matěj Vejr probil skrze dvojici domácích hráčů, aby následně našel na levé straně volného Jakuba Jelínka. Ten se zaseknutím zbavil hořického obránce a přesnou střelou k zadní tyči otevřel skóre zápasu.

V následujícím průběhu se Jiskra snažila o vyrovnání. Většina domácích střel však přicházela zpoza vápna a gólman Kukal si s nimi dokázal s většími i menšími starostmi poradit. Chlumec mohl své vedení potvrdit, když domácí ve středu hřiště přišli o balon a hostující Jiří Kučera přešel do protiútoku. Další gólové radosti hostů však znovu zabránila levá tyč hořické brány.

V osmdesáté páté minutě se Jiskře podařilo vyrovnat. Na sražená střela z hranice vápna se proměnila na výborný centr, na který si do pokutového území naběhl Jiří Melichar. Domácí útočník byl u míče dříve než gólman Kukal a ve skluzu dostal balon do sítě. Z bodového zisku se Jiskra nakonec netěšila. V osmdesáté šesté minutě zakroutil Jiří Kučera centrovaný balon ze standardní situace přímo do levého horního rohu domácí brány a rozhodl o výhře Chlumce 1:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí TJ Jiskra Hořice: Začali jsme dobře, ale naše šance z úvodu zůstali nevyužity. Hosté potom převzali iniciativu a ujali se vedení. Z vyrovnání pět minut před koncem jsme se dlouho netěšili. Rozhodl velice náhodný gól. Přesto souhlasím s Petrem - zasloužené i když šťastné vítězství Chlumce i velmi dobrý výkon rozhodčích.




Sestavy


TJ Jiskra Hořice
V. Tlustý [-] - A. Vávra [-] , M. Vodnárek [-] , D. Pour [-] , P. Ruml [-] , M. Tomáš [-] - P. Palm [-] (64. J. Melichar [-] ) , P. Kuneš [-] , J. Kněžourek [-] (75. P. Kolovrátník [-] ) , J. Rozsévač [-] - D. Melaga [-] (64. J. Rubeš [-] ) -

FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - Z. Dušek [-] , J. Hartman [-] (90. V. Doležal [-] ) , J. Kučera [-] , M. Kučera [-] , K. Staněk [-] , M. Vejr [-] (65. V. Chadraba [-] ) , J. Vopátek [-] , P. Pilař [-] , M. Bráborec [-] , J. Jelínek [-]

ŽK: 41. J. Rozsévač - 90. V. Chadraba .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Bačo Ondřej - ARNOŠT Zdeněk, BEČVÁŘ Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.