3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad třemi góly otočily zápas s Broumovem


Branky


0

V prvním poločase dokázal Broumov svého soupeře zaskočit a dostat se do vedení. Na konci první půle se domácí začali dostávat do tempa, srovnali a definitivní obrat dokonali ve druhé půli. Broumovu se podařilo pouze snížit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vyrovnaném vstupu do zápasu přišla dramatická sedmnáctá minuta. Domácí nejprve nastřelili břevno broumovské brány a hosté z následného protiútoku udeřili, když dlouhým lobem zpoza vápna překonal domácího gólmana broumovský Jindřich Kitler. Broumov byl i v dalších minutách aktivní a snažil se hrát přímočaře. Spousta broumovských střel z hranice vápna však postrádala přesnost a zachytávala je až ochranná síť za brankou domácích.

Ani domácí však nebyli bez šancí. Ve dvacáté třetí minutě přišel z levé stran dobrý centr do ohně, mezi hráči Lázní se však nejlépe zorientoval brankář Jakub Drahorád, který ztlumil balon ve své náruči. Kýženého vyrovnání se domácí dočkali v úplném závěru poločasu. Rychlý brejk vedený po levé strany střelou do poloodkryté brány zakončil Lukáš Šrám. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Deset minut po zahájení druhé půle domácí otočili skóre na svoji stranu. Jakub Lánský se po přiťuknutí od spoluhráče dostal s míčem do vápna a nadvakrát procedil míč za záda gólmana Jakuba Drahoráda. V následujících minutích se domácí snažili o navýšení svého vedení. Bělohradští hrozili prostřednictvím rychlých náběhů za broumovskou obranu. Kýženého gólu se domácí dočkali v šedesáté šesté minutě. Domácí Jakub Hrnčíř si na zadní tyči hostující brány počíhal na centrovaný balon, který následné usměrnil za Drahorádova záda a zvýšil na 3:1.

Broumov ani za dvojnásob nepříznivého stavu nevzdával. V sedmdesáté druhé minutě se za domácí obranu prosmýkl Ervin Wilke, který překonal gólmana Marka Galla a dal Broumovu do závěrečných minut naději. Bělohradští ale odehráli závěrečné minuty zkušeně, soupeře k ničemu vážnějšímu nepustili, naopak sami několikrát nebezpečně zakončovali.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad
Oldřich Velich - trenér TJ Lázně Bělohrad: První poločas se nám herně moc nepovedl. Byli jsme pasivní, pomalí a bez správného nasazení. Po přestávce jsme se vrátili k naší poctivé, nápadité hře a rázem to bylo o dvě branky. Bohužel jsme opět trochu ustoupili od aktivní hry a soupeři se podařilo zápas ještě zdramatizovat. Vítězství nad pracovitým a poctivým týmem si však velice vážíme.




Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - P. Topič [-] , J. Odvárko [-] , J. Lánský [-] (90. M. Šorm [-] ) , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] (67. D. Holomba [-] ) , J. Loner [-] , T. Blažek [-] , K. Černý [-] , J. Zejfart [-] , J. Hrnčíř [-]

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - K. Šprinc [-] , D. Hušek [-] (13. J. Kitler [-] ) , J. Michálek [-] , M. Růžička [-] (66. M. Hečko [-] ) - T. Němeček [-] , D. Svoboda [-] , J. Šimon [-] , E. Wilke [-] - J. Rolník [-] , L. Novák [-]

ŽK: 76. J. Hrnčíř , 85. P. Kazda , 89. J. Odvárko , 90. M. Šorm - 76. K. Šprinc , 85. J. Kitler , 89. J. Šimon .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Miškář Karel - KUBIŠTA Josef, TREJBAL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.