1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Provodov otočil zápas s druhým Červeným Kostelcem


Branky


5. D. Petrů - 35. L. Hlava , 64. D. Hlava , 79. D. Hlava
0

Červený Kostelec se sice brzy dostal do vedení, v dalším průběhu už se ale trefovali pouze hosté, kteří třemi góly otočili výsledek na svoji stranu, zvítězili 1:3 a bodově srovnali krok s Dobruškou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalistům Červeného Kostelce se povedl vstup do zápasu a už po pěti minutách se ujali vedení. Hostující obraně se nepodařilo odvrátit balon ze svého vápna. Do zakončení se tak dostal David Petrů, který přehodil gólmana Martina Voborníka a otevřel skóre zápasu.

Do prvního poločasu v dalším průběhu vstoupilo aprílové počasí, konkrétně prudký déšť, který zkrápěl kostelecký trávník. Nestálé počasí jako by vyhovovalo více hostům z Provodova. Deset minut před koncem hosté srovnali na poločasových 1:1, když domácího gólmana Petra Kobose překonal Lukáš Hlava. Do kabin se tak šlo za remízového stavu.

 

Ve druhém poločase byl stav dlouho vyrovnaný. Skóre na svoji stranu nakonec strhli hosté. V šedesáté čtvrté minutě otočil výsledek na stranu Provodova David Hlava. Tentýž hráč se prosadil i o patnáct později, kdy zvyšoval na 1:3. Dvougólové vedení dodalo hostům do zbývajících minut sebevědomí a náskok již nepustili. Provodov si tak připsal důležité tři body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Provodov
Petr Dudek - trenér Sokol Provodov: Po dobrém výkonu celého mužstva si myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Všichni kluci dřeli a odměnou jsou jim tři body. Trojice rozhodčích zaslouží též pochvalu.



Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Kobos [-] - D. Hála [-] - M. Srkal [-] , D. Petrů [-] (36. S. Štelzig [-] ) , M. Barták [-] - K. Havlíček [-] , O. Koval [-] , T. Martínek [-] (83. K. Čáp [-] ) , P. Bárta [-] , D. Poláček [-] (46. D. Vejman [-] ) , D. Škoda [-]

TJ Sokol Provodov
M. Voborník [-] - M. Punar [-] , P. Čtvrtečka [-] , J. Chmelík [-] , O. Nejman [-] - L. Hlava [-] , O. Vrabec [-] , J. Kulhánek [-] , P. Kratěna [-] - D. Hlava [-] (90. L. Bek [-] ) , L. Khun [-] (88. L. Nožka [-] )

ŽK: 33. P. Bárta , 55. M. Barták - 37. J. Kulhánek , 60. J. Chmelík , 80. O. Vrabec .
Počet diváků: 375. Rozhodčí: Trejbal Adam - RYCHTÁR Tomáš, KUBIŠTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.