4:2
(3:0)
67. S. Pohl
74. P. Kazda (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad udržely i přes vypjatý druhý poločas vedení


Branky


13. J. Loner , 17. T. Berger , 25. J. Loner (p.) , 63. J. Odvárko - 67. S. Pohl , 74. P. Kazda (vl.)
0

Bělohradští se během první půle ujali tříbrankového náskoku, který ve druhé půle navýšili ještě o jeden gól. Rychnovští se sice nevzdávali, v dramatickém a vypjatém závěru ale vstřelili pouze dva góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujímají náskoku

Fotbalisté Lázní Bělohrad začali aktivně a v prvních minutách poslali několik centrů do vápna soupeře. V jedenácté minutě se na levé straně uvolnili hosté, jemné a nepříliš důrazné zakončení překonalo gólmana Marka Galla nakonec ale minulo pravou tyč domácí brány. O dvě minuty později se do úniku dostali naopak domácí. Dvojice bělohradských hráčů se dostala za rychnovskou obranu a jejich akce nemohla skončit jinak než přihrávkou před odkrytou bránu. Cílovým hráčem byl Jakub Loner, který dostal míč do sítě a otevřel skóre zápasu.

 

Aktivitou hýřil Tomáš Berger, který se na levé straně prezentoval rychlými náběhy. Právě on se v sedmnácté minutě dostal v pokutovém území za rychnovskou obranou a jemným zakončením k levé tyči zvýšil vedení Bělohradu na 2:0. Ke smůle hostů však pomezní rozhodčí v této situaci pravděpodobně přehlédl ofsajdové postavení domácího hráče. Ve dvacáté čtvrté minutě bylo domácím ještě veseleji. Při honbě za balonem byl ve vápně faulován domácí hráč a rozhodčí nařídil penaltu. Té se ujal Jakub Loner, který bez větších trablů skóroval. O nabytý třígólový náskok nechtěli domácí přijít, a proto před zběsilým útočením upřednostňovali podržení balonu a zklidnění hry. 

Rychnovští pouze snižují

Ve druhém poločase se Rychnov snažil vstřelit kontaktní branku, domácí obrana ale fungovala spolehlivě, a i díky aktivnímu napadání domácí soupeře k ničemu vážnějšímu nepustili. V šedesáté třetí minutě navíc Bělohradští navýšili své vedení. Do samostatného úniku se dostal Jiří Odvárko, který dlouhým lobem přehodil gólmana Rychnova a zvýšil na 4:0.

V šedesáté sedmé minutě hosté zaznamenali kýženou snižující branku, když se po rohovém kopu prosadil Stanislav Pohl. V sedmdesáté čtvrté minutě bylo zaděláno na závěrečné drama, po standardní situaci si domácí srazili míč do vlastní brány a náskok Lázní Bělohrad byl pouze dvougólový.

 

Každá následující standardní situace Rychnova byla nebezpečná. Domácí fotbalisté jako by ztratili sebejistotou v obraně a mnohdy se zachraňovali jen nouzovými odkopy do autu. Závěrečná desetiminutovka byla velmi nervózní. Obě strany se dopouštěly nedovolených zákroků a obě strany se dožadovaly jejich odpískání. V osmdesáté první minutě se hosté po souboji v pokutovém území dožadovali penalty, rozhodčí však zůstal vůči jejich požadavkům hluchý. V osmdesáté čtvrté minutě se odrazil míč na hranici vápna k rychnovskému hráči, ten ale minul levou tyč bělohradské brány. Ve třetí minutě nastavení Rychnovští kopali další standardní situaci, po které se dostali k několika dorážkám, další gól ale nevstřelili. Lázně Bělohrad tak udržely svůj náskok a zvítězily 4:2. 



Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - T. Berger [-] (88. D. Holomba [-] ) , P. Topič [-] , J. Odvárko [-] (65. J. Hrnčíř [-] ) , T. Blažek [-] (59. K. Černý [-] ) , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , R. Šorm [-] (70. D. Michálek [-] ) , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , J. Lánský [-]

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Vrána [-] (46. M. Šrefl [-] ) - M. Mňuk [-] (59. M. Pups [-] ) , L. Brandejs [-] , M. Bárnet [-] , J. Nosek [-] - T. Tichý [-] , R. Zajíček [-] (46. O. Bastos [-] ) , L. Reichl [-] , S. Pohl [-] - J. Počtýnský [-] (74. O. Stieber [-] ) , M. Kráčmer [-] -

Počet diváků: 160. Rozhodčí: Prokůpek Jan - BERÁNEK David, HAVLÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.