1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pověstný zápas o jednom gólu našel své rozuzlení na samotném konci


Branky


0

V dlouhou dobu bezbrankovém zápase si šance na skórování vytvořily oba týmy. Poslední minuty dohrávali domácí v početním oslabení, přesto to nakonec byli oni, kdo strhl výhru na svoji stranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase mířily oba týmy slepými náboji. Častěji se do zakončení dostávali domácí fotbalisté, kteří jaroměřského gólmana Michala Ondráčka poprvé prověřili v sedmé minutě. Další důležitý zákrok si brankář hostů připsal v jedenácté minutě, kdy nejprve vyrazil střelu Marka Srkala a poté vyrazil následující dorážku. Po půlhodině hry se výrazněji připomněla i Jaroměř. Filip Korenčík poslal od rohového praporku přesný centr na Jana Holuba a jeho razantní hlavička jen těsně minula horní roh červenokostelecké brány. Tato situace odstartovala aktivní pasáž Jaroměře, ani ve zbytku poločasu se ale gól nepadl.

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí. Po pěti minutách se do zakončení po rohovém kopu dostal Karel Havlíček, tvrdá rána domácího obránce ale těsně přeletěla jaroměřskou bránu. V následujících minutách domácí zasypali Jaroměř dalšími střelami. Hosté se však mohli spolehnout nejen na gólmana Ondráčka, ale i na obětavé obránce, kteří blokovali červenokostelecké střely. V šedesáté minutě zaskočila za Ondráčka i obránce tyč.

 

Osm minut před koncem mohli znenadání udeřit hosté. Od Martina Kilevníka a Daniela Valáška se míč dostal k zakončujícímu Matěji Petráčkovi, ten však hlavou minul bránu. Závěrečné minuty dohrávali domácí o deseti. V osmdesáté sedmé minutě totiž druhou žlutou kartu během šesti minut viděl Ondřej Koval. Místo využité přesilovky nakonec přišlo proměněné oslabení. V devadesáté minutě se dostal centrovaný balon k domácímu Marku Bartákovi. Záložník Červeného Kostelce využil volného prostoru, poslal míč do sítě a rozhodl zápas.



Ohlasy k zápasu


TJ Červený Kostelec
Josef Macek - vedoucí mužstva TJ Červený Kostelec: Z obou stran velmi bojovné utkání, z několika šancí na obou stranách se v závěru zápasu trefil šťastně Barták a tři body zůstaly doma. Jaroměř se představila v dobrém světle a myslím, že v tabulce rozhodně patří na vyšší příčky.




Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Kobos [-] - D. Hála [-] - M. Srkal [-] , S. Štelzig [-] (29. T. Martínek [-] ) , D. Petrů [-] , M. Barták [-] - O. Koval [-] - K. Havlíček [-] , P. Bárta [-] , D. Škoda [-] , D. Poláček [-] (85. P. Liška [-] )

FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - P. Heidler [-] , M. Ponikelský [-] , M. Čenovský [-] , F. Korenčík [-] (46. F. Vondrouš [-] ) , J. Bano [-] (74. D. Valášek [-] ) , M. Michálek [-] , J. Holub [-] , M. Kilevník [-] , A. Horák [-] (59. M. Knap [-] ) , M. Petráček [-] (83. V. Vladeka [-] )

ŽK: 77. K. Havlíček , 81. O. Koval - 77. M. Kilevník , 81. M. Knap , 81. M. Ondráček . ČK: 87. O. Koval .
Počet diváků: 345. Rozhodčí: Otava Marian - HRON Miroslav, MEDLÍK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.