Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov devíti góly rozstřílel Broumov


0

Fotbalisté Rychnova nedali svojí svižnou kombinační hru Broumovu žádnou šanci. Domácí od úvodu vozili broumovskou obranu na kolotoči, který se nakonec zastavil po devíti obrátkách. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnutí v první půli

Rychnovští vstoupili do zápasu aktivně a brzy si vytvořili herní převahu. V deváté minutě se domácí až překvapivě snadno dostali podél brankové čáry do vápna Broumova, následné zakončení z ostrého úhlu ale nemělo příliš šanci na úspěch. Na první gól se nečekalo dlouho. V patnácté minutě domácí předvedli pohlednou kombinační akci. Z pravé strany přišla prudká přihrávka do pokutového území, kam si z druhé vlny naběhl Michal Mňuk, který přesnou střelou k tyči nedal brankáři Drahorádovi šanci zakročit.

 

V obraně Broumova se v dalším průběhu otevírala četná okénka, která domácí využívaly pro rychlé průniky. Ve dvacáté minutě tak mohli Rychnovští navýšit své vedení, jejich zakončení ale nakonec těsně minulo bránu. Obrovskou šanci na vyrovnání měli hosté v šestadvacáté minutě. Rychnov chybně rozehrál standardní situaci na útočné polovině a míče se zmocnili Broumovští, kteří přešli do rychlého brejku. Hokejový postup dva na jednoho nevyřešili hosté křížnou přihrávkou, nýbrž přímou střelou, ta však minula pravou tyč rychnovské brány.

 

Blízko k hokeji měly i situace na druhé straně hřiště. Rychnovští sebevědomě kombinovali kolem vápna Broumova. Míč chodil rychle a přesně z kopačky na kopačku, hráči přenášeli hru zleva doprava i zprava doleva. Ve třicáté minutě přišel další křížný centr do vápna Broumova. U balonu byl nejdříve rychnovských Jiří Počtýnský, který poslal míč do sítě. O další tři minuty později přidal Jiří Počtýnský další gól a Rychnov vedl už 3:0. Za tohoto stavu domácí lehce popustili ofenzivní otěže. Broumov se díky tomu několikrát dostal do prostorů před brankářem Janem Vránou, v zakončení ale nebyli tak důslední jako domácí.

 

To se počtvrté potvrdilo ve třicáté deváté minutě. Rychnov využil přečíslení, během kterého si balon v pokutovém území vyměnila trojice rychnovských hráčů, aby nakonec Jiří Počtýnský zkompletoval střelou do prázdné brány hattrick. Demolice pokračovala ve čtyřicáté čtvrté minutě. Broumovská obrana si znovu nedokázala poradit se svižnými přihrávkami domácích, což vyústilo v další křížný balon a zakončení do odryté brány, o které se tentokrát postaral Matěj Kráčmer. Čestný úspěch zaznamenali hosté krátce před koncem díky trefě Tomáše Němečka. Nicméně už po první půli bylo o vítězi takřka rozhodnuto. 

Domácí nadšeně navyšují skóre

 Ve druhé půli domácí pokračovali v osvědčené taktice. Tři minuty po začátku poločasu a tři minuty po svém vstupu do zápasu dostal balon před odkrytou bránu Ondřej Stieber, před kterým stál snadný úkol. Ondřej Stieber nezklamal a zvýšil na 6:1. V prvních pěti minutách druhého poločasu se podobné šance nabídly i hostům. Broumov se dvakrát dostal do křídelních úniků, po kterých by v ideálním případě následovaly křížné přihrávky a zakončení do odkryté brány. Broumovským hráčům však scházela přesnost i důraz, a proto jejich finální přihrávky nenacházely správné adresáty.

 

V padesáté sedmé minutě se domácí trefili posedmé. Jiří Počtýnský dostal dobrou lobovanou přihrávku za obranu. Napoprvé sice gólmana Drahoráda nepřekonal, dostal ale ještě možnost dorážet a napodruhé již procedil míč do sítě. Domácí neměli dost ani v šedesáté osmé minutě. Sražený balon z přímého kopu se dostal ke Stanislavu Pohlovi, který ve skluzu dorazil míč do sítě bezmocného brankáře Drahoráda.

 

O gólovou tečku za zápasem se postaral rychnovský brankář Jan Vrána. Domácí měli v devadesáté minutě možnost rozehrávat pokutový kop, kterého se ujal právě gólman Vrána. Ten neměl se svým brankářským protějškem žádné slitování a prudkou ranou do levého horního rohu upravil na konečných 9:1



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Vrána [-] - M. Pups [-] , M. Mňuk [-] , L. Brandejs [-] , M. Bárnet [-] - T. Tichý [-] (46. F. Stieber [-] ) , R. Zajíček [-] (65. M. Drašnar [-] ) , S. Pohl [-] - J. Počtýnský [-] (57. M. Šrefl [-] ) , M. Kráčmer [-] (68. O. Bastos [-] ) - L. Reichl [-] (46. O. Stieber [-] )

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - M. Dostál [-] , D. Panny [-] (78. M. Růžička [-] ) , J. Michálek [-] , M. Gago [-] - T. Němeček [-] (72. L. Hanzlík [-] ) , L. Novák [-] , J. Šimon [-] , E. Wilke [-] - M. Hečko [-] , D. Svoboda [-]

ŽK: 12. J. Michálek , 90. J. Kitler .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šiling Karel - NÝVLT Roman, HAVLÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.