0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičínským se gólově vydařily závěry obou poločasů, které rozhodly o jejich výhře nad Chlumcem


Branky


0

Ve vyrovnaném zápase byli fotbalisté Jičína přesnější v koncovce. I díky tomu se na koneci první půle dostali do dvougólového vedení, které v závěru zápasu ještě pojistili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujímají vedení

Oba týmy se předváděly otevřenou hrou. Fotbalisté Jičína se v prvních minutách dostali k několika náznakům šancí, domácí zase hrozili prostřednictvím křídelních akcí a standardních situací. Po devíti minutách hry se z levé strany dostal míč od Tomáše Klabana k Michalu Voldánovi. Jičínský záložník ale na domácí bránu vyslal nedůraznou střelu, se kterou neměl gólman Ladislav Kukal problém. Na tuto akci Jičína zareagovali domácí o pár vteřin později. Po rohovém kopu využil volného prostoru jeden z chlumeckých hráčů, který nasměroval svoji hlavičku na hostující bránu, míč však těsně přelétl břevno. O chlup nepřesní byli domácí i o deset minut později, kdy po střele z vnitřku vápna minuli Pušovu bránu.

 

Na změnu skóre se čekalo téměř do konce poločasu. Ve třicáté osmé minutě se míč od Marka Kocourka dostal k Matěji Mészárosovi. Ten se s míčem pohyboval na hraně brankové čáry, přesto dokázal ve vápně Chlumce najít Tomáše Klabana. Na něj před poloodkrytou bránou čekal pohodový úkol, který beze zbytku splnil. Jičín se tak dostal do vedení 0:1. S rychlou vyrovnávací odpovědí mohli Chlumečtí přijít ve čtyřicáté první minutě. Proti jejich přímému kopu se ale znovu vytáhl brankář Michal Puš, který s vypětím všech sil udržel čisté konto. Místo vyrovnání tak přišel další gól Jičína. Ve čtyřicáté druhé minutě našel Michal Voldán centrovaným balonem Matěje Mészárose a ten střelou bez přípravy stanovil poločasové skóre 0:2.

Jičín v závěru pojišťuje výsledek

Ve druhém poločase se Chlumečtí snažili vstřelit co nejrychleji kontaktní branku. To se jim však kvůli pevné obraně i pozornému brankáři Pušovi nedařilo. Hosté z Jičína využívali otevřenějších prostorů v obraně Chlumce, ale Marek Kocourek ani Matěj Mészáros, který šel v padesáté minutě sám na bránu, definitivní gól nevstřelil.

 

Konečná pojistka přišla v osmdesáté deváté minutě. Střídající obránce Martin Šaroun narýsoval po tříminutovém pobytu na hřišti dlouhou přihrávku na rozběhnutého Marka Kocourka a ten tváří v tvář brankáři Ladislavu Kukalovi upravil na konečných 0:3.



Ohlasy k zápasu



SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: Jsem rád, že jsme zastavili sérii neúspěšných výsledků a výkonů na horké půdě v Chlumci. První poločas jsme dobře a poctivě hráli v defenzivě, navíc jsme na jeho konci přidali dvě branky. Druhý poločas jsme už tak aktivní nebyli a můžeme být rádi, že domácí nevstřelili kontaktní branku, která by jim dodala ještě větší sílu ke snaze vyrovnat. Výborný výkon podala trojice rozhodčích, která byla pod neustálým tlakem domácí lavičky a jejich příznivců



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - M. Bráborec [-] , J. Kučera [-] (66. V. Doležal [-] ) , M. Kučera [-] (66. V. Chadraba [-] ) , K. Staněk [-] , Z. Dušek [-] , J. Vopátek [-] , P. Pilař [-] (73. J. Hartman [-] ) , J. Veselský [-] , D. Homoláč [-] , D. Koubek [-] (46. J. Jelínek [-] )

SK Jičín
M. Puš [-] - J. Macháček [-] , J. Ulvr [-] , T. Bucek [-] , F. Materna [-] - T. Klaban [-] (74. J. Nálevka [-] ) , M. Kocourek [-] , M. Miler [-] , J. Míka [-] , M. Voldán [-] (80. M. Vacek [-] ) - M. Mészáros [-] (86. M. Šaroun [-] )

ŽK: 35. J. Vopátek , 57. Z. Dušek , 60. J. Kučera , 70. D. Homoláč , 75. V. Chadraba , 90. M. Bráborec - 27. M. Miler , 62. F. Materna .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Čejchan Ondřej - ŠEDIVÝ Michal, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.