5:1
(3:1)
17. D. Hlava
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec pěti góly otočil zápas s Provodovem


Branky


19. M. Klouda , 32. A. Řehák , 45. A. Hašek , 63. A. Hašek , 85. M. Klouda - 17. D. Hlava
0

Jako první se prosadili fotbalisté Provodova, od té doby už ale stříleli góly pouze domácí, kteří nakonec zvítězili 5:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Provodovští byli v úvodu zápasu aktivní, drželi se na balonu a nakonec to byli právě oni, kdo se prosadil jako první. V sedmnácté minutě se po pravé straně dostal do vápna David Hlava, který křížnou střelou k tyči překonal domácího brankáře. Z vedení se ale Provodovští radovali pouhé dvě minuty. I Kostelečtí v devatenácté minutě potvrdili, že individuální průniky do pokutového území soupeře jim nedělají problémy. Po pravé straně se podél brankové čáry prosmýkl Michal Klouda, který prudkým zakončením srovnal na 1:1.

 

Ve dvacáté čtvrté minutě mohli domácí zvrátit výsledek na svoji stranu. Kostelečtí přenesli hru na levou stranu. Domácí hráč si ve vápně zasekl balon, čímž se zbavil posledního obránce Provodova. Finální střelu ale kostelecký fotbalista namířil pouze do brankáře Františka Baláže. V jednatřicáté minutě už se dokázal prosadit domácí Antonín Řehák, který otočil na 2:1 pro Kostelec.

 

V sedmatřicáté minutě mohlo být znovu vyrovnáno. Provodovský hráč unikl na pravé straně domácím obráncům a dostal se až do pokutového území. Tam mu ale chyběla podpora spoluhráčů, kterým by naservíroval balon před bránu. V první minutě nastavení se naopak znovu prosadili domácí, konkrétně Aleš Hašek, který obešel brankáře Vránu a pohodově zakončil do prázdné brány. Kostelec tak vedl po první půli 3:1. 

 

 

 

Ve druhé půli byla na hostujících hráčích patrná snaha o vyrovnání. Provodovští se pohybovali kolem vápna Kostelce, korigující branku ale nevykřesali. V šedesáté třetí minutě se naopak počtvrté prosadili domácí. Kostelečtí poslali do vápna Provodova centrovaný balon, který se dostal k Aleši Haškovi a ten poslal míč za záda gólmana Baláže.

 

V závěru stihla Provodov nepříjemnost. Čtvrthodiny před koncem vyběhl proti balonu brankář Baláž, mimo vápno byl však faulován jedním z domáích hráčů, a musel být dokonce vystřídán. Pět minut před koncem se po rohovém kopu dostal k hlavičce Michal Klouda, který podle všeho dostal míč do sítě. Provodovský brankář sice proti hlavičce domácích zasáhl, míč však zastavil až za brankovou čarou. Kostelec tak porazil Provodov 5:1. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Provodov
Petr Dudek - trenér Sokol Provodov: Domácím gratulujeme ke třem bodům. Víc než dnešní prohra nás mrzí zranění našeho brankáře, které doufáme nebude vážnější. Přejeme mu brzké uzdravení.



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
J. Rolejček [-] - A. Hašek [-] (70. T. Králík [-] ) , M. Klouda [-] , J. Kvasnička [-] , L. Říha [-] (84. L. Plocek [-] ) , M. Cvejn [-] (78. J. Švandrlík [-] ) , A. Řehák [-] , O. Furda [-] , K. Kaplan [-] , P. Klapal [-] , L. Šrámek [-]

TJ Sokol Provodov
F. Baláž [-] - O. Nejman [-] , J. Chmelík [-] , P. Čtvrtečka [-] (46. D. Bogusz [-] ) , M. Punar [-] - L. Hlava [-] , J. Kulhánek [-] , P. Kratěna [-] , L. Khun [-] - L. Nožka [-] (65. L. Bek [-] ) , D. Hlava [-] (75. M. Zelený [-] )

ŽK: 26. L. Říha , 43. A. Hašek , 70. P. Klapal , 74. A. Řehák - 32. J. Kulhánek , 81. M. Punar .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: Koutník Michal - JUNEK Matěj, KUBIŠTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.