3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:00

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov bojovností přehrál Chlumec


Branky


23. L. Khun , 60. L. Hlava , 61. L. Nožka - 55. P. Pilař
0

Domácí hráči byli po celý zápas bojovnější a odhodlanější než soupeř z Chlumce. I díky tomu Provodov zareagoval na vyrovnávací gól Chlumce dalšími dvěma góly, které rozhodly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Provodovští byli v úvodu Chlumci minimálně vyrovnaným soupeřem. Domácí se prezentovali aktivními náběhy, díky kterým si vytvářeli náznaky šancí. Před soupeřovu bránu se dostávali i hosté, v zakončení jim ale chyběla přesnost. Skóre zápasu se poprvé měnilo ve dvacáté třetí minutě. Domácí Provodov účinně přenesl hru z levé strany na pravou. V těchto místech se v pokutovém území vyskytoval Lukáš Nožka, který bez přípravy vypálil přesně k levé tyči a nedal chlumeckému brankáři šanci. Provodovští byli i v následujících minutách aktivní, důsledně napadli chlumecké hráče s míčem, a i díky tomu si z prvního poločasu odnesli jednogólové vedení.

 

Domácí pokračovali v odhodlaném výkonu i po přestávce, byť se Chlumci podařilo srovnat. V padesáté páté minutě se Chlumečtí prosadili díky trefě Pavla Pilaře. Inkasovaná branka ale domácí tým nesložila na kolena. Naopak. Provodovští si vzali své vedení zpět, a to dvojnásobně. Po hodině hry překonal chlumeckého gólmana Ladislava Kukala Lukáš Hlava a už o minutu později přidal třetí gól Provodova Lukáš Nožka. Domácí se tak rázem octli ve vedení 3:1, které díky zodpovědnému výkonu ve zbytku zápasu nepustili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Provodov
Petr Dudek - trenér Sokol Provodov: Dnes jsme šli od první minuty za vítězstvím. Hráči dnes předvedli bojovný výkon a někdy i fotbalovost. Chlumec chtěl hrát kombinační fotbal, což jsme mu dnes nedovolili. Rozhodčí podali kvalitní výkon.




Sestavy


TJ Sokol Provodov
F. Baláž [-] - J. Chmelík [-] , L. Nožka [-] , O. Nejman [-] , M. Punar [-] - P. Čtvrtečka [-] , L. Khun [-] , L. Hlava [-] , D. Hlava [-] - J. Kulhánek [-] , O. Vrabec [-]

FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - D. Homoláč [-] , J. Jelínek [-] , M. Bráborec [-] , J. Vopátek [-] - Z. Dušek [-] , J. Kučera [-] , M. Kučera [-] , K. Staněk [-] - J. Veselský [-] , P. Pilař [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.