3:2
(1:0)
74. A. Zich
89. A. Zich
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:00

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtrnáctý Broumov si vyšlápl na lídra tabulky


Branky


14. T. Němeček , 77. E. Wilke , 81. L. Hanzlík - 74. A. Zich , 89. A. Zich
0

Víkend nabídl fotbalovou vzpouru týmů ze spodku tabulky, které dokázaly porazit mnohem výše postavené soupeře. Pozadu nezůstali ani Broumovští, kteří zdolali první Cidlinu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Broumov se ujímá vedení

Fotbalisté Broumova byli Cidlině v bojovném úvodu minimálně vyrovnaným soupeřem. Ve čtrnácté minutě se domácí dokonce ujali vedení. Po zaváhání hostujícího obránce se k míči ve vápně dostal Tomáš Němeček. Domácí záložník naznačil možnou přihrávku na spoluhráče, čímž na moment zmrazil další bránící hráče hostů, a následnou střelou propálil Němeček gólmana Davida Průchu. Broumov se tak ujal vedení 1:0.

 

Broumovští zvládli udržet svůj aktivní přístup po celý poločas. Cidlina se sice také dostávala do náznaků šancí, v mnoha případech ale akce hostů končily ještě před samotným zakončením. K několika střeleckým pokusům se Cidlina dostala v závěru poločasu, gólman Jakub Drahorád ale nekapituloval. Broumov tak vedl po prvním poločase 1:0.

Gólový závěr

Ve druhém poločase se pokračovalo ve vyrovnané hře a vše podstatné se událo v poslední čtvrthodině. V sedmdesáté třetí minutě zaváhal domácí obránce, který dal příliš krátkou malou domů. K míči se tak dostal cidlinský Alexander Zich, který kličkou obešel brankáře Drahoráda a pohodlným zakončením do prázdné brány srovnal na 1:1. Nerozhodný stav dlouho nevydržel. V sedmdesáté sedmé minutě se skrze rozhozenou obranu hostů protáhl Erwin Wilke, který střelou kolem gólmana Davida Průchy vrátil Broumovu vedení.

 

V jednaosmdesáté minutě bylo v domácím táboře ještě veseleji. Cidlina před vlastním vápnem přišla o balon. Toho se zmocnili domácí a přihrávku před odkrytou bránu dostal Ladislav Hanzlík, který nezaváhal a poslal Broumov do dvougólového náskoku. V závěru se Cidlině podařilo pouze snížit, když v osmdesáté deváté minutě propálil domácího gólmana Alexandr Zich. Ani jeho gól ale prohru Cidliny 3:2 neodvrátil.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Broumov
Jindřich Kitler - trenér TJ Slovan Broumov: Do dnešního utkání jsme šli s tím, že nemáme co ztratit a nedělat zbytečné chyby, které nás stojí body. Dnes jsme ukázali, že chceme hrát a bojovat a každé utkání zvládnout a sahat po bodech. Hra všech hráčů zaslouží poděkování. Trojice rozhodčích odpískala velice dobré utkání.




Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - O. Gago [-] , D. Panny [-] , M. Hečko [-] , E. Wilke [-] - M. Gago [-] , T. Němeček [-] , D. Svoboda [-] , J. Šimon [-] - J. Michálek [-] , P. Bureš [-]

RMSK Cidlina Nový Bydžov
D. Průcha [-] - J. Trejbal [-] , P. Mejstřík [-] , J. Matějka [-] , V. Šorm [-] - R. Žalman [-] , M. Vincour [-] , P. Pokorný [-] , M. Blažej [-] - A. Zich [-] , P. Mokošín [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.