2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:00

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradecká Slavie smazala jednogólové manko a porazila o devíti dohrávající Lázně Bělohrad


Branky


3. T. Berger , 69. J. Loner - 9. J. Wagenknecht (vl.) , 29. T. Erber , 66. Š. Derner , 70. T. Erber
0

Fotbalisté Slavie zareagovali na rychlý gól Lázní a ještě do konce první půle otočili skóre na svoji stranu. Ve druhé půli Slavia přidala další dva góly, domácí pouze snížili a navíc přišli o druhého vyloučeného hráče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasový obrat Slavie

Lázním Bělohrad se vydařil vstup do zápasu. Domácí vedli už po třech minutách, když se trefil Tomáš Berger, který ustál osobní souboj s hostujícím obráncem, obešel brankáře Moníka a střelou do odkryté brány skóroval. Po inkasované brance převzali útočnou inciativu hosté a i díky tomu brzy srovnali. V desáté minutě poslal Jaroslav Linhart dobrý centr od rohového praporku do vápna Lázní, kde si míč do vlastní sítě nešťastně srazil Jiří Wagenknecht. V patnácté minutě rozehrávala Slavia další standardní situaci, po které přišel centr do vápna. Domácí brankář měl znovu problémy, míč neudržel v rukavicích, hosté se ale naštěstí pro Lázně nedostali k dorážce.

 

Slavia útočila trpělivě a těžila ze standardních situací. Ve dvacáté druhé minutě rozehráli hosté další rohový kop, po kterém si domácí málem znovu srazili míč do vlastní sítě, tentokrát ale balon těsně minul bělohradskou bránu. Kýženého gólu se Slavia dočkala v devětadvacáté minutě. Hosté přenesli hru do vápna díky dlouhému autu Šimona Dernera, který prodloužil Jan Kabeláč. Do gólového zakončení se tak dostal Tomáš Erber, který z otočky otočil skóre ve prospěch Slavie. Starosti domácímu tymu přibyly v šestatřicáté minutě. Byť mimo své vápno, Jan Zejfart zahrál rukou, čímž zmařil šanci hostů, a proto viděl červenou kartu. Slavia zároveň zahrávala z hranice vápna přímý kop, proti kterému se ale výborným zákrokem vytáhl gólman Marek Gall. Několik minut před koncem poločasu došlo ve vápna Slavie ke sporné situace, po které se domácí dožadovali odpískání pokutového kopu. Rozhodčí však situaci vyhodnotil jinak a nechal hru plynout. Hradecká Slavia tak po poločase vedla 1:2. 

Dvojnásob oslabení domácí pouze snižují

Slavia byla nebezpečná i ve druhé půli. V šedesáté druhé minutě rozehráli hosté standardní situaci secvičeným signálem, po kterém se do zakončení na hranici vápna dostal jeden ze slávistických hráčů. Jeho střela sice nebyla bůhví jak důrazná, zato byla zdařile umístěná. Ke smůle hostujícího střelce ale míč proskotačil kolem levé tyče a skončil v zámezí. Pojišťující branky se Slavia dočkala o několik minut později. V šedesáté šesté minutě se domácímu obránci Petru Kazdovi nepodařilo hlavou odvrátit balon. Místo toho se míč snesl na kopačky Šimona Dernera, který se octl sám před brankářem Markem Gallem. Slávistický útočník nezaváhal, ranou mezi nohy prostřelil domácího gólmana a zvýšil na 1:3.

 

Z dvougólového vedení se hosté neradovali dlouho. V šedesáté deváté minutě nařídil rozhodčí po hře rukou Michala Dostála penaltu ve prospěch domácích. Pokutového kopu se ujal Jakub Loner, který s klidem proměnil a snížil na 2:3. I tento stav měl jepičí život. V sedmdesáté minutě byla Slavia před soupeřovou bránou důraznější, domácí obránci nedokázali odvrátit balon, který do chumlu hráčů poslal Šimon Derner. Toho využil Tomáš Erber, který dotlačil balon do sítě a vrátil Slavii dvougólové vedení. V sedmdesáté páté minutě navíc druhou žlutou kartu viděl domácí Jiří Odvárko a Lázně Bělohrad od této chvíle postrádaly již dva vyloučené hráče. Slavia tak mohla odehrát závěrečné minuty relativně v poklidu. 



Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - J. Hrnčíř [-] , J. Zejfart [-] , T. Berger [-] , J. Wagenknecht [-] - D. Holomba [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , J. Loner [-] - J. Odvárko [-] , P. Topič [-]

FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - M. Šolc [-] , M. Mottl [-] , J. Linhart [-] , M. Dostál [-] - T. Erber [-] , J. Lán [-] , P. Polanský [-] , M. Hloušek [-] - J. Kabeláč [-] , Š. Derner [-]

ŽK: 60. J. Odvárko . ČK: 37. J. Zejfart , 75. J. Odvárko .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.