0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:00

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořická Jiskra odolala náporu Jaroměře a díky jedinému gólu zvítězila


Branky


0

Fotbalisté Jaroměře si během zápasu vypracovali množství šancí, i kvůli brankáři Žižkovi ale neskórovali. Jediným úspěšným střelcem zápasu byl hostující Pavel Kuneš, který rozhodl o výhře Hořic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná rozhodující situace

Jaroměř vstoupila do zápasu aktivně. K prvnímu zakončení se domácí dostali již v šesté minutě, kdy střelu Filipa Korenčíka vyrazil gólman Pavel Žižka na roh. Jaroměř byla nebezpečná i v následujících minutách, jako první se ale prosadili hosté. Ve dvacáté třetí minutě se Hořice na útočné polovině zmocnily míče a rozjely útok po levé straně. Odtud přišel centr do pokutového území, kde se prosadil Pavel Kuneš, který přetlačil jaroměřského obránce a z bezprostřední blízkosti dostal míč do sítě. Po inkasované brance Jaroměř pokračovala ve svém ofenzivním výkonu. Domácí několikrát vypálili na hořického brankáře, ten ale držel svůj tým ve vedení. Několik vteřin před koncem poločasu Jiskra špatně zahrála malou domů a míče se zmocnil domácí Martin Čenovský, který obešel gólmana Žižku. Čenovský se ale octl ve velkém úhlu, ze kterého nemohl přímo zakončovat. Díky tomu získal brankář Pavel Žižka čas, aby se vrátil do své pozice a uzmul jaroměřskému hráči balon. Hořice tak vedly po prvním poločase 1:0.

 

Ve druhé půli domácí pokračovali v útočném náporu. Na hořickou bránu směřovala jedna akce za druhou, domácí střelci ale nebyli úspěšní, a to jak kvůli brankáři Žižkovi, tak kvůli vlastním nepřesnostem. Díky ofenzivní hře domácích se Hořice dostaly k několika protiútokům, ani hosté však další gól nepřidali. O výsledku tak rozhodla jediná branka z první půle a Hořice si připsaly důležité tři body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí TJ Jiskra Hořice: Dnes jsme paradoxně nesehráli moc povedený zápas. Získali jsme ale cenné tři body a za velkou bojovnost si je zasloužíme. Body jsou o to důležitější, když vidíme, co se děje na místech pod námi.



Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - M. Petráček [-] , D. Valášek [-] , A. Horák [-] , M. Kilevník [-] - F. Korenčík [-] , J. Bano [-] , M. Michálek [-] , J. Holub [-] - M. Čenovský [-] , P. Heidler [-]

TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - A. Vávra [-] , J. Šeda [-] , J. Rozsévač [-] , M. Vodnárek [-] - J. Kuneš [-] , M. Tomáš [-] , P. Ruml [-] , D. Pour [-] - P. Kuneš [-] , P. Palm [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.