3:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:00

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelecké dělilo od výhry šedesát osm vteřin, nakonec se museli spokojit s bodem


Branky


0

Veškeré gólové situace se odehrály na rozhraní poločasových hvizdů. Na konci první půle se Kostelec dostal do vedení, aby domácí záhy po zahájení druhého poločasu srovnali. Na začátku konce, tedy v první minutě nastavení se Kostelec znovu ujal vedení, ale zhruba po minutě Dobruška znovu srovnala. Penaltový rozstřel vyšel výrazně lépe domácím hráčům. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová tečka v závěru poločasu

V prvním poločase oba týmy poměrně svižně kombinovali, pokutová území však byla těžko prostupnou zónou. Nebezpečnější byli přesto hosté, kteří se do prvního zakončení dostali v jedenácté minutě. Jeden z kosteleckých hráčů se po pravé straně probojoval do vápna, jeho křížné zakončení ale minulo tyč domácí brány. Kostelečtí hrozili i po rohových kopech. Po jednom takovém hosté v jednadvacáté minutě nastřelili břevno. Jinak pozornou obranu Dobrušky Kostelečtí přečíslili ve dvacáté sedmé minutě. Po přenesení hry z pravé strany na levou, získal jeden z hostujících hráčů čas o prostor pro zakončení, svoji střelu ale namířil pouze do přemisťujícího se gólmana Marka Pěničky.

 

Po půlhodině hry na sebe začala upozorňovat i Dobruška. Ve třiatřicáté minutě mířil jeden z domácích hráčů na zadní tyč, brankář Tomáš Matoušek byl ale připraven. Zhruba o pět minut později se domácí dostali k další střele zpoza vápna, ale kostelecký gólman byl u své tyče znovu včas. Bezgólový stav trval do posledních okamžiků prvního poločasu, hvizd rozhodčího ale nepřežil. Ve čtyřicáté páté minutě rozehrávali Kostelečtí další rohový kop. Skrze obranný val domácích se prosadil Michal Klouda a hlavičkou z bezprostřední blízkosti otevřel skóre zápasu. 

Gólová dvojtečka

Pověstný „šatňák“, který má kapitulující tým ve druhém poločase uvrhnout do herní deprese, se nekonal. Naopak. Ve čtyřicáté osmé minutě domácí vybojovali na polovině soupeře standardní situaci. Tu sice rozehráli trochu krkolomně nakrátko, přesto nakonec poslali do vápna Kostelce centrovaný balon. K míči se dostal nehlídaný Pavel Krahulec, který umístil své zakončení hlavou pod břevno a srovnal na 1:1.

V dalších minutách se do zakončení dostával častěji Kostelec. V jednapadesáté minutě hosté pálili z přímého kopu a gólman Pěnička se musel protáhnout, aby prudkou ránu vyrazil na roh. V šedesáté druhé minutě se Dobruška dostala do rychlého přečíslení, které však skončilo nepřesným zakončením. O pět minut později Kostelec zahrával další rohový kop, který znamenal další nebezpečí. Na centrovaný balon si naskočil jeden z kosteleckých hráčů, z bezprostřední blízkosti ale umístil své zakončení pouze do středu brány, kde stál připravený brankář Pěnička. Zhruba deset minut před koncem hosté po další standardní situaci orazítkovali dobrušskou tyčku.

S góly se podobně jako v první půli šetřilo na konec poločasu. V devadesáté minutě poslal Kostelec dlouhý centr do vápna Dobrušky. S prvním zakončením si gólman Pěnička poradil, míč ale vyrazil pouze před Matěje Cvejna, který v čase 90:09 pohodlně doklepl míč do odryté sítě. Dobruška se ale nevzdávala. Ihned po rozehrávce domácí vyslali do vápna soupeře dlouhý balon, který se snesl k Eriku Týfovi a ten v čase 91:17 prostřelil brankáře Matouška. Vítěze tak měly určit až penalty.

 

 

Rozstřel se Kosteleckým nepovedl. Zatímco domácí střelci byli čtyřikrát neomylní, hosté proměnili pouze jednu penaltu. Hned v první sérii kostelecký střelec vysoko přestřelil a ve třetí sérii nechali hosté vyniknout gólmana Pěničku. Po penaltové výhře 4:1 tak domácí slavili dvoubodový zisk. 



Sestavy


SK Dobruška
M. Pěnička [-] - J. Effenberk [-] , P. Hrabar [-] , M. Majer [-] (46. V. Malý [-] ) , D. Eimann [-] (72. E. Týfa [-] ) , R. Dědeček [-] , P. Krahulec [-] , J. Mikušík [-] , M. Valášek [-] , M. Jirásek [-] (46. A. Jeníček [-] ) , F. Šotola [-]

FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - A. Hašek [-] (81. J. Švandrlík [-] ) , L. Říha [-] , M. Klouda [-] (86. T. Králík [-] ) , D. Krupka [-] (56. L. Plocek [-] ) , M. Cvejn [-] (56. J. Kvasnička [-] ) , A. Řehák [-] , O. Furda [-] , K. Kaplan [-] , P. Klapal [-] , L. Šrámek [-]

ŽK: 72. P. Hrabar , 89. M. Valášek - 86. P. Klapal , 88. J. Švandrlík .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Kalaš Radek - ČEJCHAN Ondřej, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.