Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:00

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město dvakrát prohrávalo, přesto bralo tři body


Branky


0

Fotbalisté Libčan po prvním poločase vedli rozdílem jedné branky. Ve druhé půli ale hosté z Nového Města předvedli třígólový obrat, díky kterému si připsali cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení Libčan

Nové Město stihly nepříjemnosti už v šesté minutě, kdy musel pro zranění kotníku odstoupit obránce Dominik Nejman. Domácí si v dalších minutách vytvořili převahu v držení míče. Hosté z Nového Města se ale nestáhli do obrany, naopak hrozili z rychlých protiútoků. Skóre se poprvé měnilo v šestnácté minutě. Na levé straně se otevřel volnější prostor pro jednoho z domácích hráčů, který zamířil a vypálil do horního rohu brány. Novoměstský gólman Jan Šebesta se proti této střele vytasil s dobrým zákrokem, míč ale vyrazil před Alexandra Polyakova, který obratem poslal míč do sítě.

Ve čtyřiadvacáté minutě Nové Město přikovalo soupeře k jeho vlastní bráně. Díky sérii rohových kopů se hosté dostali k několika nebezpečným střelám, které však domácí gólman Matěj Tošovský ve spolupráci se svými obránci pokryl. Kýženého vyrovnání se Novoměstští dočkali ve třicáté druhé minutě. Hosté přenesli hru do vápna Libčan díky dlouhému autovému vhazování. Míč propadl až k zadní tyči, kam se svým gólovým zakončením přispěchal útočník Lukáš Macháček.

 

Libčany si ještě před koncem poločasu vzaly své vedení zpět. Ve čtyřicáté čtvrté minutě se faulu v pokutovém území dopustil gólman Šebesta a rozhodčí nařídil penaltu. K té se postavil Alexander Polyakov, který navázal na svůj předchozí úspěch a proměněnou penaltou určil poločasové skóre 2:1. 

Velký obrat Nového Města

Brzy po zahájení druhé půle se Novému Městu podařilo znovu vyrovnat. V padesáté čtvrté minutě měli hosté možnost zahrávat přímý kop. Exekuce se ujal Pavel Srubjan, který zamířil přesně do levého horního rohu, kam gólman Tošovský nedosáhl, a Nové Město tak srovnalo na 2:2. Hosté se mocně nadechli k obratu v sedmdesáté druhé minutě. Centr z pravé strany propadl až k nehlídanému Lukáši Macháčkovi. Novoměstský útočník měl dost času na zpracování i přesné zakončení, proti kterému nemohl gólman Tošovský nic udělat. Komfortnější závěr zápasu si hosté zajistili v osmdesáté druhé minutě. Brankáři Tošovskému se nevydařila rozehrávka a k míči se dostal Lukáš Macháček, který ve skluzu našel prostor odkryté brány. Novoměstský útočník tak završil hattrick a potvrdil výhru svého týmu 2:4. 



Ohlasy k zápasu



MFK Nové Město nad Metují
Miloš Killar - trenér MFK Nové Město: V utkání s týmem z druhé příčky jsme neměli co ztratit, a také neztratili. Sice jsme hned v úvodu přišli o pilíř obranné hry Dominika Nejmana, který s výronem kotníku musel hřiště opustit, na hře se to naštěstí neprojevilo. Po vyrovnaném prvním poločase nás branka "do šatny" z pokutového kopu spíše nabudila a zlepšenou hrou ve druhé půli jsme vývoj zápasu otočili. V závěru jsme pak tlaku domácích odolali, a odvážíme si tak velmi cenné a pro mnohé nečekané vítězství



Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - D. Hůlka [-] (80. M. Friedl [-] ) , T. Kabeláč [-] , M. Ježek [-] , P. Jiřík [-] , S. Libřický [-] , A. Chromek [-] , J. Mádlo [-] (64. J. Mokrý [-] ) , A. Polyakov [-] (83. J. Mašek [-] ) , M. Černý [-] , M. Mařas [-]

MFK Nové Město nad Metují
J. Šebesta [-] - J. Vít [-] , D. Nejman [-] (6. A. Valášek [-] ) , Z. Lanta [-] , P. Srubjan [-] - A. Lelek [-] , P. Zákravský [-] , M. Klikar [-] , N. Soumar [-] (90. V. Maur [-] ) - J. Semerák [-] , L. Macháček [-] (85. T. Tulej [-] )

ŽK: 45. A. Polyakov , 56. M. Ježek - 45. J. Šebesta , 54. J. Vít .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Medlík Karel - OTAVA Marian, ODVÁRKO Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.