0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 13:30

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov zaslouženě zvítězil na hřišti Jičína


Branky


0

Fotbalisté Rychnova byli v průběhu zápasu efektivnější v zakončení, což jim přineslo dva vstřelené góly. Jičín se prosadit nedokázal, a hosté tak mohli slavit tříbodové vítězství

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu se více na míči drželi hosté. Rychnovští kombinovali kolem vápna Jičína, domácí obrana ale v rozhodujících chvílích zvládala akce hostů zastavit. Jičín mohl poprvé zahrozit v sedmé minutě. Jeden z domácích hráčů se dostal do samostatného úniku, v pokutovém území se mu ale míč zamotal pod nohama. Toho využila vracející se rychnovská obrana, která domácího hráče o balon obrala. Rychnov byl sice během dalších minut dravější a držel se na polovině Jičína, do nebezpečného zakončení se ale znovu dostal Jičín. V osmnácté minutě domácí z pravé strany přenesli balon do pokutového území, kde se dostali k prudké ráně, která těsně přeletěla rychnovské břevno.

 

Svoji herní převahu Rychnov přetavil ve vedoucí gól po půlhodině hry, kdy se trefil Tomáš Tichý. Po inkasované hře domácí otevřeli svoji hru, ve třicáté osmé minutě je ale zachránila levá tyč, kterou nastřelil Rychnov po rychlém brejku. Závěr poločasu odehrál s míčem na kopačkách Jičín, k vyrovnaní se ale domácí nedostali. 

Na začátku druhého poločasu se domácí tlačili do útoku, v zakončení jim však chyběl důraz i přesnost. Naopak Rychnov úspěšně vyřešil jednu ze svých prvních šancí druhé půle. V padesáté deváté minutě se za domácí obranu dostal Matěj Kráčmer. Gólman Michal Puš sice proti rychnovskému útočníkovi vyběhl, Kráčmer ale ještě stihl předat míč Jiřímu Počtýnskému, který gólem do prázdné brány zvýšil na 0:2. Blízko snížení byl Jičín v sedmdesáté třetí minutě. Jeden z domácích hráčů se prosmýkl na levé straně a zaseknutím se zbavil posledního obránce. Následné zakončení ale jako řada předchozích postrádala razanci, a proto si gólman Jan Vrána poradil s přízemní střelu bez větších problémů. O několik minut později měl Jičín možnost zahrávat přímý kop z hranice vápna. Střela z této standardní situace ale nebyla přesná a přeletěla břevno rychnovské brány.

 

V posledních deseti minutách se Jičínští drželi na polovině soupeře. Reálný tlak, kterým by svírali rychnovské fotbalisty a nutili je k chybám, si ale domácí nevytvořili. Rychnov si tak z Jičína odvezl tři body za výhru 0:2. 



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: Nezačali jsme dobře a první půlhodinu jsme byli horším týmem, výsledkem toho byl také první inkasovaný gól. Pokud chceme zápas otočit, musíme si na to vypracovat šance - několik se jich povedlo, bohužel gól z nich nepadnul, navíc jsme lacině dostali po hodině hry druhý gól. Soupeř dobře a pozorně bránil, nám se nepodařilo dát ani kontaktní gól, a tak hosté zaslouženě v tomto utkání vyhráli.




Sestavy


SK Jičín
M. Puš [-] - F. Materna [-] , J. Macháček [-] , M. Jeník [-] , M. Vacek [-] (70. M. Mészáros [-] ) - T. Bucek [-] (46. T. Klaban [-] ) , J. Nálevka [-] (63. M. Voldán [-] ) , M. Kocourek [-] , J. Ulvr [-] , J. Míka [-] - M. Miler [-]

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Vrána [-] - M. Mňuk [-] , M. Bárnet [-] , L. Brandejs [-] , M. Pups [-] - T. Tichý [-] , R. Zajíček [-] , M. Drašnar [-] , S. Pohl [-] - M. Kráčmer [-] (88. M. Šmída [-] ) , J. Počtýnský [-] (77. M. Šrefl [-] )

ŽK: 37. J. Počtýnský , 62. R. Zajíček , 73. M. Mňuk .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Trejbal Adam - FRYŠ Milan, ŘÍHA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.