1:3
(0:2)
23. V. Bělka
40. M. Ptáček (p.)
78. M. Haken
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

18.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká i v oslabení porazila Hořice


Branky


50. M. Vodnárek - 23. V. Bělka , 40. M. Ptáček (p.) , 78. M. Haken
0

Hořice zužitkovaly početní převahu pouze jednou, a proto nedokázaly stáhnout dvougólové manko z první půle. Své vedení Vysoká v závěru potvrdila ještě třetí brankou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oboustranně aktivní poločas končí lépe pro hosty

V úvodu byl na pravé straně zálohy Vysoké aktivní Richard Růžička. Hostující záložník se do první šance zápasu dostal už po několika minutách hry, když proti hořickým obráncům uplatnil důraz i sílu v osobních soubojích a dostal se do vápna. Jeho následné zakončení k bližší tyči si ale pohlídal gólman Pavel Žižka, který vyrazil balon na roh. V desáté minutě poprvé zahrozila domácí Jiskra. Dvojice hořických hráčů se dostala do hokejového úniku dva na jednoho. Do zakončení se dostal Dominik Pour, jeho střela, která měla směřovat do pravého horního rohu, však přeletěla bránu Milana Pavliše.

Skóre se poprvé měnilo ve dvacáté třetí minutě. Vysoká rozehrávala standardní situaci, díky které hosté poslali do vápna Jiskry prudký centr. Na centrovaný balon v pokutovém území nejvýše vyskočil útočník Vojtěch Bělka, který razantní hlavičkou dostal míč za záda domácího gólmana. Ve dvacáté deváté minutě se podobná situace sehrála i na druhé straně. Jiskra se po standardní situaci dostala ve vápně k odraženému balonu, střela Aleše Vávry ale minula pravou tyč Pavlišovy brány. O chvíli později rozehrával přímý kop z hranice vápna Zbyněk Nečesaný, ani jeho zakončení ale nebylo přesné a minulo prostor brány.

 

V šestatřicáté minutě opustil hřiště aktivní Richard Růžička, který nesportovním úderem zasáhl soupeře a s červenou kartou se odebral do sprch. Ve zbytku poločasu se Jiskře nepodařilo přesilovku využít, naopak. Ve čtyřicáté minutě domácí faulovali ve vlastním vápně a rozhodčí nařídil penaltu. Té se ujal Martin Ptáček, který nezaváhal a určil poločasové skóre 0:2. 

Vysoká nepanikaří a potvrzuje vedení

I ve druhém poločase domácí těžili převážně ze standardních situací. V padesáté minutě si na centrovaný balon naběhl do vápna obránce Martin Vodnárek, který obehrál gólmana Pavliše a doklepl míč do prázdné brány. Inkasovaná branka a početní oslabení ale hostujícím týmem nijak výrazně neotřáslo. Vysoká si počínala velmi dobře a soustředěně odolávala snahám Hořic. Hosté navíc neváhali a hrozili z protiútoků. V sedmdesáté osmé minutě přišlo definitivní potvrzení výsledku. K se střele se na hranici vápna dostal Michal Haken. Jeho zakončení sice nebylo závratně razantní, o to však bylo přesnější. Hakenova střela zapadla přesně do levého dolního rohu Žižkovy brány. Vysoká tak zvítězila na hřišti Hořic 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí TJ Jiskra Hořice: Dnes nás porazila zkušenost hráčů Vysoké. Naši mladíci se musí ještě hodně učit, ale některé věci zkrátka přicházejí s věkem a tudíž musíme být trpělivý. Místy velmi vyhrocené utkání zvládla velmi dobře trojice rozhodčích.




Sestavy


TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - M. Tomáš [-] , P. Ruml [-] , M. Vodnárek [-] , J. Šeda [-] (82. V. Kulhánek [-] ) - J. Rozsévač [-] , P. Kuneš [-] (72. J. Kněžourek [-] ) , Z. Nečesaný [-] (46. J. Kuneš [-] ) , P. Palm [-] - A. Vávra [-] (65. J. Melichar [-] ) , D. Pour [-] (80. P. Kolovrátník [-] ) -

FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - T. Prorok [-] , M. Ptáček [-] , J. Píša [-] , R. Růžička [-] - P. Samek [-] (82. P. Duben [-] ) , J. Škvrňák [-] (57. J. Strachota [-] ) , J. Podlipný [-] , M. Haken [-] (89. M. Píša [-] ) - J. Pražák [-] (50. F. Hušek [-] ) , V. Bělka [-]

ŽK: 48. P. Palm , 54. A. Vávra , 57. D. Pour , 75. P. Ruml , 91. J. Rozsévač - 38. J. Podlipný , 52. M. Ptáček , 54. T. Prorok . ČK: 36. R. Růžička .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Čejchan Ondřej - FIŠER Pavel, HRON Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.