2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase, kdy je skóre až na druhém místě, zvítězilo Nové Město


Branky


0

Lázně Bělohrad se ve své jarní premiéře převedli sympatickým výkonem. Ani to ale nakonec na body nestačilo. Oboustranně útočné utkání zvládli lépe Novoměstští. Skóre je ale tím méně důležitým výsledkem, podstatnější bude brzké uzdravení bělohradského Jakuba Lánského. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednogólový ofenzivní poločas

Hra se v úvodních minutách zápasu přelévala ze strany na stranu, a i proto se na úvodní gól nečekalo dlouho. V páté minutě se do vápna dostal Nikolas Soumar a na jeho přízemní střelu k tyči hostující gólman Marek Gall nedosáhl. Hosté se do vážnějšího náznaku šance dostali v osmé minutě, nalevo volný hráč Lázní ale vysoko přestřelil novoměstskou bránu. O tři minuty později to byli znovu domácí, kdo nebezpečně zahrozil. Po standardní situaci se míč odrazil k jednomu z hráčů Nového Města, jeho rychlé zakončení z hranice vápna ale postrádalo razanci, a tak s ním neměl gólman Gall větší problémy. Šance se střídaly na obou stranách hřiště. V šestnácté minutě se v obrovské šanci na vyrovnání octl jeden z lázeňských ofenzivních hráčů, který si na hranici vápna sklepl prudkou přihrávku, vytvořil si prostor a dobře vystřelil. Jeho ránu směřující k levé tyči ale domácí gólman Jan Šebesta pohotovým zákrokem vyrazil.

Oba týmy i v dalších minutách pokračovali v atraktivní útočné hře. Ve třicáté šesté minutě mohli domácí navýšit své vedení. Jeden z Novoměstských se dostal do samostatného úniku, zakončení mu ale příliš nevyšlo a domácí hráč těsně minul pravou tyči bělohradské brány. Kráce před poločasem rozehrávali domácí přímý kop. Této standardní situace využilo Nové Město pro povedenou bombu, která směřovala do levého horního rohu brány. V tomto prostoru se ale včas se svým zákrokem vytasil Marek Gall, který tak zastavil další gólovou šanci domácích. Z oboustranně atraktivního poločasu si Nové Město odneslo vedení 1:0.

 

Ve druhém poločase se hra na několik desítek minut zastavila. Jeden z hráčů Lázní Bělohrad, Jakub Lánský, utrpěl zranění, po jednom ze soubojů upadl do bezvědomí a musel opustit hřiště v přivolaném voze záchranné služby. Po vynucené pauze se lépe vedlo domácímu Novému Městu, které v devadesáté první minutě zvýšilo díky gólu Antonína Valáška na 2:0. Lázně se ani za tohoto stavu nevzdávali. V devadesáté osmé minutě se hosté dostali k hlavičce na hranici malého vápna, gólman Jan Šebesta ale znovu prokázal své reflexy a zakončení směřující k tyči zastavil. Vzhledem k dlouhému ošetřování lázeňského hráče se muselo nastavovat až třicet minut. Lázně Bělohrad se však prosadit nedokázaly. Nové Město tak zvítězilo 2:0. 



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
J. Šebesta [-] - R. Darebník [-] (90. Z. Lanta [-] ) , P. Srubjan [-] , D. Nejman [-] , V. Jelen [-] (46. A. Valášek [-] ) - P. Zákravský [-] , M. Klikar [-] , A. Lelek [-] , N. Soumar [-] - J. Semerák [-] , L. Macháček [-] (90. T. Tulej [-] )

SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - P. Topič [-] , J. Odvárko [-] , D. Holomba [-] , J. Lánský [-] (83. R. Šorm [-] ) , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , J. Loner [-] , T. Berger [-] , J. Zejfart [-] , J. Hrnčíř [-]

ŽK: 11. V. Jelen , 34. P. Zákravský , 90. J. Semerák - 35. J. Lánský , 45. J. Zejfart , 89. J. Loner , 90. T. Berger .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Klečka Ivan - ŠILING Karel, ŘÍHA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.