Š. Derner 66.
M. Hloušek 91. (p.)
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 14:00

18.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia otočila výsledek a udolala Broumov


Branky


66. Š. Derner , 91. M. Hloušek (p.) - 42. L. Hanzlík
0

Fotbalisté Slavie měli v průběhu celého zápasu územní převahu a byli aktivnější, přesto ještě pětadvacet minut před koncem prohrávali o gól. V závěru ale Slavie potvrdila roli favorita a dvěma góly zvrátila výsledek na svoji stranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Broumov se proti aktivnější Slavii ujímá vedení

Fotbalisté Slavie byli v útoku bezesporu aktivnější než soupeř, Broumovská defenziva ale náporu domácích odolávala. Slavia se tak sice dostala k četným centrům ze hry i standardních situací, úvodního gólu se ale domácí nedočkali. Ve třicáté druhé minutě přišel další centrovaný balon, na který si ve vápně naskočil jeden z domácích hráčů, jeho hlavička ale mířila těsně nad břevno Drahorádovy brány. Slavia dobývala pokutové území soupeře, nakonec to byl ale právě Broumov, kdo se krátce před koncem poločasu dostal do vedení. Ve čtyřicáté druhé minutě nejprve obránci Slavie neodvrátili balon ze svého vápna dostatečně důrazně, a proto se Broumov dostal k opakovanému centru, který propadl k Ladislavu Hanzlíkovi a ten střelou k tyči překonal brankáře Jana Moníka. Slavia se ještě v závěru tlačila do prostorů před broumovskou brankou, srovnání se ale domácí nedočkali. Do kabin tak odcházeli výrazně spokojenější hosté. 

Domácí v závěru dokonávají obrat

Ve druhém poločase mířila Slavia alespoň za vyrovnáním. Ve čtyřicáté sedmé minutě vybojoval Jaroslav Linhart míč pro nabíhajícího Šimona Dernera, tomu ale zakončení nesedlo a míč od jeho holeně zamířil mimo tři tyče. O osm minut později se domácí útočník Derner dostal po další Linhartově přihrávce do samostatného úniku, kličkou obešel gólmana Drahoráda, poté už se ale octl v příliš velkém úhlu, a proto rozvlnil pouze boční síť broumovské brány. Kýženého vyrovnání se domácí dočkali v šedesáté šesté minutě. Matěj Mottl si u levé autové čáry obhodil dvojici broumovských hráčů, kteří se domnívali, že šlo o aut, a proto na okamžik přestali hrát. To domácímu obránci stačilo, aby se dostal až do vápna Broumova a předložil balon Šimonu Dernerovi, který poslal míč do sítě a srovnal na 1:1. Vyrovnávací gól nespustil žádný drtivý nápor ze strany Slavie. Domácí sice měli výraznou převahu v držení míče, ale Broumovští zastavovali a kouskovali jejich hru i za cenu faulů a žlutých karet. Když už se zdálo, že na řadu přijde penaltový rozstřel, přišla druhá minuta nastavení a nedovolená broumovská hra rukou v pokutovém území. Rozhodčí tak nařídil penaltu, které se ujal Michal Hloušek. Domácí záložník nezaváhal a prudkou ranou do horního rohu branky připravil Broumov o jakýkoliv bodový zisk. 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia HK: Proti houževnatému soupeři jsme nakonec urvali všechny body až v samotném závěru. Po herní stránce jsme byli lepší, finální zakončení se nám nedařilo. I když vítězná branka z penalty v nastaveném čase byla pro hosty krutá, naše vítězství považuji za zasloužené.




Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - J. Lán [-] , P. Polanský [-] , M. Mottl [-] , M. Šolc [-] - J. Linhart [-] (79. T. Ibrmajer [-] ) , M. Dostál [-] , M. Hloušek [-] - Š. Derner [-] (79. J. Špaček [-] ) - L. Daněk [-] (63. L. Feko [-] ) , J. Kabeláč [-] (59. A. Zapletal [-] )

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - J. Michálek [-] , M. Gago [-] , D. Panny [-] , O. Gago [-] - E. Wilke [-] , T. Němeček [-] (46. J. Rolník [-] ) , L. Novák [-] , D. Svoboda [-] - L. Hanzlík [-] (85. M. Růžička [-] ) , M. Hečko [-]

ŽK: 89. P. Polanský - 56. M. Gago , 71. E. Wilke , 73. L. Hanzlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mucha Tomáš - HORSKÝ Leonard, BEČVÁŘ Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.