Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2017 15:00

17.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov zvládl zápas s Cidlinou, ta na jaře podruhé prohrála


Branky


0

Oba týmy se prezentovaly hrou opírající se o rychlostní typy hráčů. Úspěšnější nakonec byli domácí fotbalisté, kteří třemi góly rozhodli o svém vítězství. Cidlina podruhé na jaře prohrála, navíc znovu neskórovala. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnov se dostává do vedení

V úvodu se hrálo vyrovnané utkání, ve kterém si sice oba týmy díky rychlostním hráčům vytvořily náznaky šancí, ty ale zůstávaly vez gólové odezvy. V devatenácté minutě se domácí po pravé straně probojovali do vápna soupeře a následným centrem způsobili závar, míč ale do brány nedotlačili. Na gólový moment se tak čekalo až do závěru poločasu. V třicáté deváté minutě rozehrál Rychnov akci tentokrát po levé straně. Míč se dostal do vápna až k Jiřímu Počtýnskému, který přesnou střelou k tyči nedal brankáři Davidu Průchovi šanci. Rychnov tak vedl po prvním poločase 1:0.  

Domácí navyšují skóre

Ve druhé půli se hosté snažili o vyrovnání, obrana Rychnova ale byla dostatečně důrazná i přesná. Ve čtyřicáté deváté minutě navíc domácí na polovině hřiště vystihli rozehrávku Cidliny a dostali se do rychlého přečíslení, které ale zakončili nepřesnou střelou. Cidlina se v dalších minutách dostala pouze k několika nepřesným střelám, zatímco domácí v šedesáté čtvrté minutě navýšili své vedení. Rychnov rozehrával standardní situaci, po které se míč odrazil k Michalu Bárnetovi. Domácí kapitán se dlouho nerozpakoval a prudkou ranou do horní části brány zvýšil na 2:0.

 

Během závěrečné čtvrthodiny se hosté snažili dostat soupeře pod tlak, Cidlinu však zrazovaly nepřesnosti v zakončení. Naopak Rychnov využíval rizikovější hry soupeře pro rychlé protiútoky. V osmdesáté deváté minutě se střídající Roman Zajíček vyhnul ofsajdové pasti, dostal se za obranu Cidliny a nekompromisním zakončením završil skóre zápasu, ve kterém Rychnov zvítězil 3:0.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Vrána [-] - M. Pups [-] , L. Brandejs [-] , M. Bárnet [-] , O. Stieber [-] - S. Pohl [-] , F. Stieber [-] (84. M. Mňuk [-] ) , L. Reichl [-] , T. Tichý [-] (67. O. Bastos [-] ) - M. Kráčmer [-] (61. R. Zajíček [-] ) , J. Počtýnský [-] (89. M. Drašnar [-] )

RMSK Cidlina Nový Bydžov
D. Průcha [-] - J. Vrabec [-] , J. Matějka [-] , R. Žalman [-] - A. Zich [-] , P. Mokošín [-] , M. Vincour [-] , J. Trejbal [-] , M. Blažej [-] , V. Šorm [-] - M. Batelka [-]

ŽK: 66. T. Tichý - 60. M. Blažej , 64. R. Žalman , 74. A. Zich .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Fišer Pavel - BUCHTA Petr, ŠEDIVÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.