1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2017 15:00

17.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř podruhé podlehla týmu ze spodku tabulky, prohrála s Provodovem


Branky


78. F. Vondrouš - 12. D. Hlava , 82. L. Khun
0

Víkendové kolo nabídlo výsledkovou obrodu týmů ze spodních pater tabulky. Na výhru Broumova a Dobrušky zareagoval i poslední Provodov, který porazil Jaroměř. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Provodov se ujímá vedení

Do deštivého zápasu vstoupili aktivněji hosté z Provodova, kteří se během prvních minut usídlili na útočné polovině. Provodov se po svých akcích dostával i k opakovaným dorážkám, obrana Jaroměře ale odolávala. Ve čtvrté minutě mohli bránu poprvé ohrozit i domácí fotbalisté, střelu Lukáše Müllera z přímého kopu ale provodovská zeď nepropustila. Skóre se poprvé měnilo ve dvanácté minutě. U levé postranní čáry byl faulován jeden z provodovských fotbalistů a rozhodčí nařídil přímý kop. Díky této standardní situaci poslali hosté do vápna Jaroměře dobrý centr, na který si nejvýše naskočil David Hlava, který, jak jinak než hlavou, uklidil míč k tyči.

 

V následujících minutách se Jaroměř dostala k několika křídelním akcím. Domácí se ale do nebezpečnějšího zakončení nedostali i kvůli nepřesnostem ve finální fázi kombinace. Provodov tak vedl po první půli 0:1. 

Jaroměř na krátko srovnává

Do druhého poločasu vstoupila Jaroměř s odhodláním vyrovnat. Výrazná příležitost se domácím naskytla v padesáté druhé minutě, kdy byl ve vápně faulován střídající Filip Vondrouš a rozhodčí nařídil pokutový kop. Penalty se ujal Martin Čenovský, jeho záměr ale vystihl gólman František Baláž, který střelu k tyči vyrazil. V podobném duchu se nesly i další minuty – Jaroměř si vytvořila tlak, v zakončení ale nebyla dostatečně důrazná a přesná.

 

Vyrovnání se domácí dočkali ani ne čtvrthodinu před koncem. V sedmdesáté osmé minutě ustál Martin Kilevník osobní souboj s hráčem Provodova a poslal dlouhou přihrávku na rozběhnutého Filipa Vondrouše. Ten se s míčem dlouho nemazlil a precizním lobem přehodil brankáře Baláže. Míč zapadl do sítě a rázem bylo srovnáno. Radost z vyrovnání Jaroměři vydržela pouhé čtyři minuty. V osmdesáté druhé minutě totiž hosté rozehrávali standardní situaci, po které centrovaný balon ve svých rukavicích neudržel gólman Michal Ondráček. K volnému míči se tak před odkrytou brankou dostal Lukáš Khun, který vrátil Provodovu vedení. Na výhře Provodova nic nezměnily ani závěrečné minuty, kdy při standardních situacích do vápna vysouval i gólman Ondráček. Provodov těsný náskok uhájil a slavil cenné tři body. 



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Roman Kyral - trenér FK Jaroměř: Vstup do zápasu a ani první poločas se nám nepovedl, jak herně, tak výsledkově. Druhý poločas byl již o dost lepší, podařilo se nám vyrovnat, jenže pak brankář neudržel v ruce trestný kop a hosté rozhodli zápas. Musím říct, že za vítězstvím šli a chtěli ho více.




Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - A. Horák [-] , P. Heidler [-] , M. Ponikelský [-] , D. Valášek [-] (46. F. Vondrouš [-] ) , F. Korenčík [-] (46. M. Petráček [-] ) , J. Bano [-] , M. Michálek [-] , M. Kilevník [-] , L. Müller [-] (72. V. Vladeka [-] ) , M. Čenovský [-]

TJ Sokol Provodov
F. Baláž [-] - P. Čtvrtečka [-] , O. Nejman [-] , T. Fiedler [-] (49. L. Khun [-] ) , J. Chmelík [-] - O. Vrabec [-] (90. L. Bek [-] ) , P. Kratěna [-] , L. Hlava [-] , M. Punar [-] - D. Hlava [-] , L. Nožka [-] (65. D. Bogusz [-] )

ŽK: 72. L. Müller , 85. J. Bano , 91. M. Kilevník - 28. O. Vrabec , 54. D. Hlava , 75. D. Bogusz , 85. P. Kratěna , 91. L. Bek .
Počet diváků: 144. Rozhodčí: Medlík Karel - NOVOTNÝ Matěj, VITVAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.