Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání plné výsledkových zvratů dopadlo lépe pro Libčany


Branky


0

Utkání mezi Libčany a Hořicemi v nabídlo v obou poločasech obraty ve výsledku. Nejprve Jiskra zvrátila jednogólové manko na svoji stranu, ve druhém poločase ale hosté, místo zvýšení na 1:3, dvakrát inkasovali a nakonec prohráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat Hořic

Hořická Jiskra si na první jarní utkání musela počkat o týden déle než její soupeři. Utkání na hřišti Libčan bylo pro oba celky náročné. Hru komplikoval deštěm nasáklý trávník i prudký vítr. Přesto se na úvodní gól nečekalo dlouho. Už ve druhé minutě se Libčany dostaly do vedení, a to díky zásahu Tomáše Kabeláče, který se prosadil z přímého kopu. Rychlá inkasovaná branka ale hosty nijak výrazně nepoložila. Hořice se snažily hrát aktivně a pomocí centrovaných balonů se dostávaly do vápna Libčan. Právě centrovaný balon zařídil v jednadvacáté minutě vyrovnání. Pavel Kuneš unikal po pravé straně zálohy a svoji akci završil centrem. S letícím míčem si ve vzduchu pohrál vítr a balon se snesl k zadní tyči za záda brankáře Jiřího Maška.

 

Za nerozhodného stavu si oba týmy vytvořily náznaky šancí. Ve třicáté čtvrté minutě se domácí neprosadili po rychlém brejku, který zakončili nepřesnou střelou nad poloodkrytou branku. O dvě minuty později se do rychlého přečíslení dostali i hosté. Aleš Vávra postupoval s míčem po levém křídle a jeho následný střílený centr neudržel gólman Jaška ve svých rukavicích. Míč se tak dostal k úplně volnému Pavlu Kunešovi, na kterého před prázdnou brankou čekal snadný úkol. Jiskře se podařilo otočit nepříznivý stav. Na poločasovém vedení 1:2 nic nezměnila ani třicátá devátá minuta, kdy Martin Friedl z přímého kopu nastřelil břevno. 

Obrat Libčan

Ve druhé půli se domácí snažili o vyrovnání, velkým nebezpečím pro ně ale byly rychlé protiútoky Hořic. Zhruba po hodině hry se do jednoho takového brejku dostal po přihrávce Dominika Poura Aleš Vávra. Hořického útočníka ale v rozhodujícím okamžiku zradila technika, míč mu uskočil a skončil v moci brankáře Maška. Neproměněná šance mohla Hořice mrzet o pár minut později. V devětapadesáté minutě poslal prudký centr do vápna soupeře Petr Jiřík. Míč se ke štěstí domácích odrazil od jednoho z hořických obránců a skončil v síti za bezmocným Pavlem Žižkou.

 

Za remízového skóre už Hořice branku soupeře tolik neohrožovaly. O rozhodující moment se tak v osmdesáté čtvrté minutě postaraly Libčany. Dlouhý aut domácí prodloužili na Josefa Mokrého, který využil zaváhání hostující obrany a dostal míč do sítě. Na tento gól již hosté nedokázali reagovat. Libčany zvítězily 3:2. 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí TJ Jiskra Hořice: Utkání ovlivnil těžký terén a silný vítr, přesto se hrál bojovný a dramatický zápas. Konečný výsledek je pro nás hodně krutý, minimálně bod jsme si odvézt měli. Hrubá nedůslednost ve vápně pět minut před koncem znamenala těsnou porážku v zápase, kterému by slušela remíza. Souhlasím s tím, že rozhodčí byli velmi dobří.



Sestavy


SK Libčany
J. Mašek [-] - D. Hůlka [-] , O. Karanský [-] (88. P. Zatloukal [-] ) , T. Kabeláč [-] , M. Friedl [-] , P. Jiřík [-] , S. Libřický [-] , P. Rompotl [-] , A. Chromek [-] , J. Mádlo [-] (60. J. Mokrý [-] ) , M. Mařas [-]

TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - M. Tomáš [-] (74. J. Kuneš [-] ) , P. Ruml [-] , M. Vodnárek [-] , J. Šeda [-] - J. Rozsévač [-] , P. Kuneš [-] , Z. Nečesaný [-] , P. Palm [-] - A. Vávra [-] (64. J. Melichar [-] ) , D. Pour [-] -

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Horský Leonard - MARTÍNEK Miroslav, MUCHA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.