2:1
(0:1)
24. J. Bano
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 14:30

16.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška smazala manko a porazila Jaroměř


Branky


0

Po prvním poločase se do vedení dostali aktivnější hosté. Ve druhém poločase se Dobruška zlepšila a i díky dvěma zaváháním jaroměřského gólmana Jiřího Jašky otočila skóre na svoji stranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Jaroměř se dostává do vedení

Zápas otevřeli velkou šancí domácí. Ve třetí minutě se Dobruška dostala k centru, který se na zadní tyči snesl k nehlídanému Danielu Eimannovi. Tomu se sice podařilo bez přípravy vystřelit, jeho ránu ale vyrazil hostující gólman Jiří Jaška na roh. V dalších minutách se sice hra přelévala ze strany na stranu, žádný z týmů si však gólovou šanci nevytvořil. Na změnu skóre se tak čekalo až do čtyřiadvacáté minuty. V té době udržel Martin Kilevník míč proti dotírajícímu obránci Dobrušky a přenesl hru na Jana Bana. Ten se s míčem dostal až na hranici vápna odkud vypálil přesně k pravé tyči domácí branky a otevřel skóre zápasu.

 

Po půlhodině hry si hosté vytvořili několik dalších šancí. Ve třicáté druhé minutě nejprve dlouhou přihrávkou vyslal Jan Bano Matěje Petráčka. Proti jaroměřskému hráči ale zkušeně vyběhl brankář Marek Pěnička a pokryl Petráčkovo zakončení. O chvíli později si jaroměřští hráči prohodili role, které sehráli při prvním gólu. Jan Bano ze standardní situace našel ve vápně Martina Kilevníka, jeho hlavičku směřující k tyči ale Pěnička vychytal. Dobruška se před koncem poločasu dostala k jedné střele, pokus Martina Valáška ale mířil pouze do míst, kde byl připraven gólman Jaška. Jaroměř tak po prvním poločase vedla 0:1. 

Dobruška dvěma góly otáčí

Ve druhém poločase se domácí snažili o vyrovnání, obrana Jaroměře jim toho ale příliš nedovolovala. Snahy o vyrovnání se domácím vyplatili v šedesáté čtvrté minutě. Jaroměřský gólman Jiří Jaška vyběhl k hranici svého vápna proti dlouhému nakopávanému balonu. U míče byl ale dříve domácí Jakub Mikušík, který nadýchaným lobem soupeřova brankáře přehodil a srovnal na 1:1. Za vyrovnaného stavu po delší době zahrozili hosté. V sedmdesáté šesté minutě se na pravé straně uvolnil Matěj Petráček, tváří v tvář brankáři Peničkovi ale neuspěl.

 

Rozhodující trefu přinesla sedmdesátá devátá minuta. Dobruška dostala díky standardní situaci míč do vápna. V pokutovém území chtěl míč vyboxovat brankář Jaška, místo něj se ale k balonu dříve dostal Jakub Mikušík, který jaroměřského gólmana překonal podruhé a zvrátil skóre na stranu domácích. V závěrečných minutích se Jaroměř tlačila do zakončení, vyrovnat se hostům ale nepodařilo, a to ani poté, co byl v osmdesáté osmé minutě vyloučen domácí Marcel Majer. Dobruška zvítězila nad Jaroměří 2:1. 



Ohlasy k zápasu



FK Jaroměř
Roman Kyral - trenér FK Jaroměř: V utkání bylo více bojovnosti, než fotbalovosti, a minimum šancí. I když jsme se ujali vedení, tak dvě individuální chyby dovolily domácím zápas otočit.



Sestavy


SK Dobruška
M. Pěnička [-] - P. Hrabar [-] , M. Valášek [-] (83. M. Jirásek [-] ) , M. Majer [-] , A. Zilvar [-] , P. Krahulec [-] , J. Mikušík [-] (90. V. Malý [-] ) , E. Týfa [-] , L. Gerža [-] , J. Effenberk [-] , D. Eimann [-] (76. R. Dědeček [-] )

FK Jaroměř
J. Jaška [-] - P. Heidler [-] (80. J. Holub [-] ) , M. Ponikelský [-] , F. Korenčík [-] (64. F. Vondrouš [-] ) , J. Bano [-] , M. Michálek [-] , M. Kilevník [-] , L. Müller [-] , M. Petráček [-] , A. Horák [-] , D. Valášek [-] (69. M. Čenovský [-] )

ŽK: 20. M. Majer - 45. F. Korenčík , 48. M. Kilevník . ČK: 88. M. Majer .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Hron Miroslav - NOVOTNÝ Matěj, MEDLÍK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.