3:2p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2017 14:30

16.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném zápase zvládl penalty lépe Kostelec


Branky


0

Zápas mezi Kostelcem nad Orlicí a Libčany nabídl vyrovnanou podívanou, ve které se hosté z Libčan dokázali dvakrát dotáhnout na vedoucího soupeře. Zápas proto rozhodovaly až penalty, ty se ale Libčanům nepovedly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelec jde nadvakrát do vedení

Kosteleckým se vstup do zápasu vydařil na výbornou. Už po čtyřech minutách se za obranu Libčan dostal Aleš Hašek, který kličkou obešel brankáře a zakončením do prázdné branky otevřel skóre zápasu. V dalším průběhu drželi míč více Libčany, ani to jim však výraznější gólově šance nezajistilo. Naopak domácí Kostelec hrozil z rychlých protiútoků a standardních situací. Ve třicáté druhé minutě se hosté rozbíhali k dalšímu úniku, který obrana Libčan zastavila jen za cenu faulu, po kterém následovala červená karta pro Michala Černého.

 

Ve třicáté páté minutě se hosté dočkali vyrovnání, a to díky Martinu Friedelovi, který se prosadil do rychlém protiútoku Libčan. Nerozhodný stav ale dlouho nevydržel, už o šest minut později se totiž prosadil Jan Kvasnička, který z dálky propálil obranu Libčan včetně gólmana Jiřího Maška a vrátil tak svému týmu vedení, které vydrželo až do přestávky.  

Libčany znovu srovnávají

Brzy po začátku druhé půle se Libčanům znovu podařilo srovnat Ve čtyřicáté sedmé minutě se ke střele zpoza vápna dostal David Hůlka, který se trefil přesně do levého dolního rohu a nedal domácímu brankáři šanci zakročit. Za remízového stavu se hrálo vyrovnané utkání. Kostelečtí byli přímočařejší, Libčany rozvážnější. V sedmdesáté první minutě se hosté dostali po centru hlavičce, která skončila jen těsně nad. Ve druhém poločase týmy zároveň přidaly na důrazu a několik hráčů muselo být na obou stranách ošetřováno. Žádný z centrů ani individuálních průniků se neujal ani ve zbývajících minutách a ke slovu přišly penalty. 

 

V penaltovém rozstřelu neměli svůj den zejména hostující střelci. Libčany ze čtyř pokusů proměnily pouze jeden, zatímco domácí se trefili třikrát. Kostelec tak slavil penaltovou výhru 3:2.



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
J. Rolejček [-] - M. Klouda [-] , A. Hašek [-] (60. T. Králík [-] ) , M. Cvejn [-] (77. L. Plocek [-] ) , A. Řehák [-] , J. Kvasnička [-] , L. Říha [-] (83. T. Kozel [-] ) , O. Furda [-] (1. L. Šrámek [-] ) , K. Kaplan [-] , P. Klapal [-] , D. Krupka [-]

SK Libčany
J. Mašek [-] (90. M. Tošovský [-] ) - D. Hůlka [-] , O. Karanský [-] (66. A. Chromek [-] ) , T. Kabeláč [-] , M. Ježek [-] , M. Friedl [-] , P. Jiřík [-] , S. Libřický [-] (86. J. Mokrý [-] ) , P. Rompotl [-] , M. Černý [-] , M. Mařas [-]

ŽK: 25. M. Klouda , 29. M. Cvejn - 91. M. Friedl . ČK: 68. A. Řehák - 31. M. Černý .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Čejchan Ondřej - FIŠER Pavel, VÍTEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.