3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 14:30

16.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby mezi Chlumcem a Cidlinou opanovali domácí


Branky


0

Po šedesát hracích minut se hrál bezgólový zápas, který nakonec domácí Chlumec rozhodl dvěma rychlými góly. Hosté na branky soupeře nenašli odpověď, a Chlumec tak zvítězil 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující druhý poločas

V úvodu se hrálo oboustranně vyrovnané utkání a útoční hráči se před brankami prosazovali jen zřídka. Ve čtrnácté minutě rozehrávali domácí rohový kop, po kterém se jeden z jejich hráčů dostal do zakončení. Střela z vnitřku vápna ale mířila mimo. Hráči si navzájem nedávali příliš prostoru, a proto nebylo příliš času na postupné kombinace. Ani nakopávané balony ale často nebyli řešením, protože je povětšinou sbírali obránci. I proto se diváci v prvním poločase gólu nedočkali.

Gólové situace si týmy, respektive jeden tým schovával do druhého poločasu. Chlumci se více jak po hodině hry podařilo udeřit dvakrát v rozmezí pouhých dvou minut. Poté co se ubránili rohovému kopu, podnikli domácí v šedesáté třetí minutě útok do otevřené obrany Cidliny. Průnik trojice chlumeckých hráčů vedl Jakub Jelínek, který na sebe vzal i zakončení a střelou k tyči otevřel skóre zápasu. Netrvalo dlouho a domácí své vedení navýšili. V šedesáté páté minutě vyběhl proti Jakubu Veselskému hostující gólman Stanislav Strýhal. Veselský ale cidlinského brankáře obešel a nezištně nabídl míč Miroslavu Kučerovi, který zakončením do odkryté brány zvýšil na 2:0.

 

Za dvougólového stavu domácí pokračovali v pozorné hře a soupeři toho příliš nedovolili. Chlumec naopak hrozil z rychlých brejků do rozhozené obrany hostů. V sedmdesáté první minutě se do vápna soupeře prokličkoval Jakub Veselský, jeho zakončení ale vyrazil gólman Strýhal. Definitivní potvrzení výsledku mohlo přijít v sedmdesáté osmé minutě, kdy hostující gólman nedovoleným zákrokem zastavil unikajícího hráče Chlumce a rozhodčí nařídil penaltu. K té se postavil Zdeněk Dušek, gólman Strýhal, který z předešlé situace vyvázl bez karty, ale jeho penaltu k tyči chytil. Třetí trefy se domácí nakonec dočkali v osmdesáté páté minutě. Na riziko hrající hosté zapomněli na otevřená zadní vrátka v obraně. Toho využili domácí a Jakub Hartman, který zakončením do odkryté branky pečetil svůj dvougólový výkon. Chlumec tak porazil Cidlinu 3:0.   



Ohlasy k zápasu



RMSK Cidlina Nový Bydžov
Vladimír Blažej - trenér RMSK Cidlina: Pokud máte provést nevynucené střídání, cílem je minimalizovat slabé nebo rizikové místo a posílit jej. V tomto smyslu naše rozhodnutí zcela selhalo a Jirka Kučera si poté ze zápasu udělal one-man show. Jakoukoliv změnu poté zhatilo zranění Stránského, druhý gól a křeče dvou našich mladíků. Byl to pro nás tvrdý, ale zasloužený direkt. Jsme si vědomi taktické trenérské chyby.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - J. Veselský [-] (72. V. Chadraba [-] ) , Z. Dušek [-] , J. Hartman [-] , J. Kučera [-] (88. J. Myška [-] ) , M. Kučera [-] (86. D. Koubek [-] ) , K. Staněk [-] , P. Pilař [-] (29. J. Vopátek [-] ) , M. Bráborec [-] , J. Jelínek [-] (90. V. Branský [-] ) , D. Homoláč [-]

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - M. Stránský [-] (66. P. Pokorný [-] ) , J. Vrabec [-] (55. P. Mokošín [-] ) , J. Matějka [-] , R. Žalman [-] - M. Vincour [-] , A. Zich [-] , M. Blažej [-] , J. Trejbal [-] (70. M. Batelka [-] ) , V. Šorm [-] - M. Holec [-] (79. J. Jelínek [-] )

ŽK: 52. J. Vopátek , 68. J. Veselský , 82. J. Kučera .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: Martínek Miroslav - FILIP Miroslav, MUCHA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.