0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 14:30

16.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město nevyužilo řadu šancí a podlehlo Jičínu 0:2


Branky


20. M. Miler , 25. M. Miler
0

Zejména v prvním poločase si Nové Město vytvořilo velké množství šancí. Ty však zůstaly nevyužity, a to i kvůli hostujícímu brankáři Michalu Pušovi. Jičín sice tolik příležitostí neměl, v zakončení však byli hosté přesnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezužitkovaný tlak domácích a efektivita Jičína

Lépe vstoupili do zápasu domácí fotbalisté, kteří se v první velké šanci octli už po sedmdesáti vteřinách. Novoměstští se po pravé straně dostali k vápnu Jičína a po následném centru i zakončili. Hlavičku z bezprostřední blízkosti ale domácí hráč namířil do prostoru, ve kterém byl gólman Michal Puš a ten pohotovým zákrokem míč vyrazil. Domácí se vzápětí dostali k dorážce. Prudká rána ale znovu mířila do středu branky, kde byl se svým reflexivním zákrokem hostující gólman. Nové Město se na dostřel jičínské brány dostalo znovu ve čtvrté minutě. Po standardní situaci došlo v pokutovém území hostů k nepřehledné skrumáži, během které se sice míč dostal na kopačky domácích, hustou hradbu těl ale nikdo z nich nepropálil.

Po intenzivním tlaku ze strany Nového Města se Jičín poprvé osmělil v sedmé minutě. Hosté se dostali do rychlého protiútoku, ani oni ale míč do sítě nedostali a jejich zakončení srazil domácí gólman Jan Šebesta na roh. Po ojedinělé šanci Jičína byli znovu nebezpečnější a aktivnější domácí. Hráči Nového Města se několikrát dostali do zakončení, v rozhodující chvíli jim ale buď chyběla přesnost, nebo jejich střely blokovala jičínská obrana spolu s pozorným brankářem Pušem.

Po dvaceti minutách se Jičínu podařilo tlak Nového Města otupit. Hosté se soustředili na práci s míčem, přesnou a rozvážnou kombinací získali sebejistotou, kterou mohli po úvodním náporu Novoměstských ztratit. Ve dvacáté minutě rozehrávali hosté rohový kop, na který si ve vápně naskočil Michal Miler a hlavou dostal míč za záda Jana Šebesty. První krutá rána pro domácí. Ve dvacáté třetí minutě byli domácí opět blízko vstřelení branky. Centr z pravé strany se snesl na hranici malého vápna, kde byl jeden z hráčů Nového Města. Zakončení bez přípravy a navíc v pádu se mu ale nepodařilo a míč nasměroval mimo tři tyče.

Druhou vlnu studené sprchy přinesla pro domácí dvacátá pátá minuta. Středem hřiště se k vápnu probojoval jičínských Michal Miler, který na hranici vápna napřáhl ke střele, která zapadla přesně k pravé tyči. Jičín podruhé prokázal větší efektivitu v zakončení a ujal se vedení 0:2. O minutu později zahrávali domácí přímý kop z dobré pozice. Povedenou střelu směřující do horního rohu ale vyrazil brankář Puš. Nové Město mělo více šancí než soupeř z Jičína. Kvůli nepřesnostem v zakončení i výbornému výkonu brankáře Michala Puše bylo poločasové skóre 0:2.

 

Ve druhém poločase se domácí snažili výsledek zkorigovat, tak výrazné šance, jako v prvním poločase, si už ale nevytvořili. Potřetí se neprosadil ani Jičín. Po bojovném druhém poločase se tak z první jarní výhry radovali fotbalisté Jičína. Výraznou postavou tohoto vítězství byl dvougólový Michal Miler, ale hlavně gólman Michal Puš, který zlikvidoval řadu stoprocentních šancí Nového Města. 



Ohlasy k zápasu



SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: Z utkání si vezeme příznivý výsledek, rozhodující okamžiky byly v prvních třiceti minutách, kdy domácí za stavu 0:0 neproměnili dvě tutové šance. My jsme naopak byli produktivní a vstřelili dvě branky. Druhý poločas už moc pohledného fotbalu nenabídnul, hru jsme víceméně kontrolovali a v klidu dovedli zápas až do vítězného konce. Utkání s přehledem odřídila trojice rozhodčích.



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
J. Šebesta [-] - D. Nejman [-] , J. Vít [-] (68. N. Soumar [-] ) , R. Darebník [-] , V. Jelen [-] - P. Zákravský [-] , A. Lelek [-] (72. P. Srubjan [-] ) , P. Růžička [-] (62. A. Valášek [-] ) , M. Klikar [-] - J. Semerák [-] , L. Macháček [-]

SK Jičín
M. Puš [-] - M. Šaroun [-] , M. Jeník [-] , J. Ulvr [-] , F. Materna [-] - T. Klaban [-] (84. J. Sajdl [-] ) , M. Vacek [-] (80. P. Mikolášek [-] ) , M. Miler [-] , M. Kocourek [-] , J. Míka [-] - M. Mészáros [-]

ŽK: 35. D. Nejman - 55. T. Klaban .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Rychtár Tomáš - FRYŠ Milan, KOUTNÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.