6:3
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 15:00

26.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V bezstarostném zápase uspěli domácí


0

V posledním kole sezony 2016/17 přivítal na svém hřiští zachráněný Jáchymov sestupující Plesnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli k zápasu s pocitem "okresního" mužstva a každý přítomný divák čekal jejich brankovou nadílku. Začátek zápasu tomu i napovídal. V 17. minutě vedlo domácí mužstvo 2:0 a herně to vypadalo do poločasu na "bůra" v síti hostí. Ve 22. minutě přišlo snížení a hra se začala vyrovnávat. Se závěrečným hvizdem prvního poločasu přišla třetí branka domácích z kopačky Karla Lorence.

 

Čekalo se, že druhý poločas bude pro domácí jednoznačný, ale trápení vstřelit další branku pokračovalo. Hosté dokonce snížili v 77. minutě na 3:2. V té chvíli hráli již o devíti hráčích v poli, kdy po dvou žlutých kartách byl vyloučen Linhart Sebastián v 64. minutě. Domácí ale nenechali své diváky na pochybách, kdo zvítězí a v poslední desetiminutovce bylo vidět 4 branky. Na straně domácíc 3, hosté dali 1. Poslední branku v sezoně za domácí Jáchymov dal Václav Klečka.Celkově domácí vyhráli 6:3 a posunuli se v tabulce 1.B třídy o dvě místa na konečné 10. místo.

 

Autor příspěvku Petr Šikýř

 

Střelci: 12. Křížek Martin ml., 17. Lorenc Karel, 45. Lorenc Karel, 80. Günther Tomáš, 82. Tichý Dominik, 90. Klečka Václav - 22. Linhart Sebastián, 77. Štefek Jaromír, 88. Štefek Jaromír



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.