Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 15:00

25.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Loket si proti Jáchymovu s chutí zastřílel a získal jistotu postupu


Branky


0

Domácí, kteří přivítali na svém hřišti již zachráněný Jáchymov, potřebovali k jistotě postupu do 1.A třídy získat aspoň jeden bod...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 Výsledek je více jak vypovídající a hráči z Lokte se mohou těšit na podzim na vyšší krajskou soutěž. Těžko říci, zda jim k tomuto výsledku "pomohlo" hostující mužstvo, které nezvykle chybovalo při přihrávkách či samotné úmorné teplo, které atakovalo teplotní 30. Je ale pravda, že domácí vyhráli zcela zaslouženě. Rozhodčí během zápasu poskytnul hráčům několik přestávek na občerstvení. I přesto, že zápas skončil jednoznačným výsledkem, bylo škoda chování některých "fanoušků" domácích, kdy z jejich ruky přistála ve druhém poločase na trávník i hořící světlice.   Autor příspěvku Petr Šikýř


Sestavy


FK Loket
D. Čepelák [-] - Z. Truhlář [-] - M. Vágner [-] , M. Horváth [-] (68. J. Drahokoupil [-] ) , R. Faber [-] , L. Čáp [-] , M. Kolesnáč [-] , K. Šťastný [-] , V. Neudert [-] (90. M. Kolesnáč st. [-] ) , M. Čáp [-] , J. Polák [-] (53. R. Ungr [-] )

TJ Jáchymov
M. Ulaga [-] - J. Navrátil [-] , T. Trojek [-] , J. Kolárik [-] , M. Baláž [-] - D. Tichý [-] , P. Kostka [-] , D. Křížek [-] , M. Křížek [-] - P. Hekel [-] (74. R. Karásek [-] ) , M. Křížek st. [-] (46. K. Lorenc [-] )

ŽK: 65. K. Šťastný , 75. R. Faber .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - MELNIČUK Vladimír, BALHAR Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.