0:5
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 15:00

24.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Překvapení se nekonalo, Buldoci v Jáchymově uspěli


Branky


52. M. Očko , 55. M. Bartoš , 60. D. Tichý (vl.) , 75. M. Bartoš , 80. O. Šupík
0

K víkendovému zápasu do Jáchymova přijelo téměř jisté postupující mužstvo do 1. A třídy z Karlových Varů a to rezerva divizních Buldoků. Kdo čekal nějaké překvapení, tak se nedočkal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli na lavičce náhradníků jen jednoho hráče, který nastoupil v prvním poločase za zraněného kolegu. Sám střídající se po pár minutách zranil a Jáchymov dohrával celý druhý poločas o 10 hráčích. Přestože domácí prohráli rozdílem třídy, tak za první poločas si zaslouží pochvalu, kdy hráli velmi dobře takticky. Nevysunovali své hráče hluboko do poloviny hostí a napadali je až na polovině hřiště a sami občas zahrozili pokud to šlo rychlým protiútokem. Bohužel ve druhém poločase a o deseti hráčích nestačili na věkově mladší soupeře a ten po zásluze vyhrál,když jeden gól si dal Jáchymov vlastní.

 

Autor příspěvku Petr Šikýř

VIDEO

 



Sestavy


TJ Jáchymov
M. Ulaga [-] - M. Baláž [-] , T. Trojek [-] , J. Kolárik [-] , R. Karásek [-] - J. Kubín [-] (33. T. Hron [-] ) , D. Tichý [-] , P. Kostka [-] , M. Křížek st. [-] , M. Křížek [-] - P. Hekel [-]

FC Slavia Karlovy Vary B
M. Svoboda [-] - L. Kába [-] , Z. Skala [-] , A. Jiskra [-] , J. Zedníček [-] - M. Holcman [-] , M. Bartoš [-] , M. Očko [-] - O. Šupík [-] , J. Nerad [-] , P. Bitman [-] (75. M. Salcman [-] ) -

ŽK: 87. R. Karásek - 85. L. Kába , 87. J. Nerad .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Štěrba Václav - KOZÁK Rudolf, DVOŘÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.