VIDEO, FOTO: Jáchymov uspěl a zařídil si klidnější závěr soutěže


Branky


0

Výkon Jáchymova je na jaře stejný jako barva chameleona. Jednou je dole, podruhé nahoře. K utkání zajížděl tenrokrát k soupeři, který byl v tabulce hned před ním a měl dvoubodový náskok. Tedy hrálo se o "6" bodů , které přibližovaly obě mužstva k vytoužené záchraně v nejnižší krajské soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Pokud někdo čekal, že v úmorném vedru domácí přitlačí hosty na jejich půlku, velmi se mýlil. Byli to právě hosté, kteří po celý zápas byli lepším mužstvem a domácí tahali za krátký provaz. Prakticky za celý zápas měli domácí jen jednu velkou šanci, kterou jim připravil hostující golman a kterou vzápětí zlikvidoval. Opravdu nádhernou první branku vstřelil David Křížek po centru z pravé strany a to přímo z voleje. Domácí golman ani nereagoval. To běžela 17. minuta zápasu a hosté v té době mohli vést klidně i vyšším rozdílem.. 


Druhý poločas začal pro hostující tým přímo fantasticky, kdy se opět nádhernou střelou ve 46. minutě trefil nejlepší střelec Jáchymova Pavel Hekel a v 50. minutě dorážel na konečných 3:0 asi nejlepší hráč na hřišti Václav Klečka. Zápas se dohrál v poklidu i když hosté měli další šance. Získali nesmírně důležité body k záchraně. Výkon Jáchymova byl na jaře v tomto zápase nejlepší jak po technické, tak i po taktické stránce.

 

Autor příspěvku Petr Šikýř

VIDEO

 

 

 

 

 



Počet diváků: 44. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - BALHAR Ivan, TVRDÍK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.