1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 10:30

19.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Díky heroickému závěru slaví Žandov výhru po patnácti kolech


Branky


75. P. Uhlík - 90. D. Zavadil , 92. M. Kič
0

 Pro oba celky měl zápas zvláštní náboj hned z několika důvodů. Jde o derby dvou blízkých vesnic a stejně tak sousedů v tabulce, kteří si to spolu nejspíše rozdají o předposlední místo. V týmu domácích navíc působí syn vedoucího mužstva hostů. Favoritem byla Lipová, která v minulém domácím zápase dokázala zdolat Merklín. Žandov naopak čeká na výhru patnáct kol. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva neuznané góly

 Začátek zápasu patřil jednoznačně domácímu týmu, který přehrával hosty a těžil z chyb v obraně. Zhruba v osmé minutě se hostům nepodařilo balon odkopnout a hráči Lipové šli do přečíslení tři na dva. Jeden u útočníků se dostal až do zakončení a přízemní ranou překonal Kepku v bráně. Radost domácích ovšem zkazil zdvihnutý praporek pomezního. I nadále diktovali tempo hry domácí. Po chybě Žandovského stopera se k balonu dostal Pavel Uhlík, předložil jej spoluhráči stojícímu u penalty. Ten udělal kličku brankáři, ale ve vyložené šanci netrefil prázdnou branku. Za pár okamžiků se opět po nedůrazu hostující obrany dostali domácí do šance dva na brankáře. Útočník volil místo střely přihrávku, která už ovšem směřovala do ofsajdu a následný gól tak nemohl platit. Poté už se konečně probudili o hosté. Většinu svých útočných akcí táhli po pravé straně, odkud lítal jeden centr do vápna za druhým. Po jednom z centrů vyplaval na rohu malého vápna osamocený Kundrát, než si ale připravil míč pro střelu byl už Mencl dostatečně blízko aby střelu chytil. Žandov také zahrával několik rohových kopů, po kterých došlo k několika závarům ve vápně. Gól to ale nepřineslo. Poločas tak skončil i přes velké šance, převážně na domácí straně, bez branek.

Pozdní obrat

 V druhém poločase byla k vidění vyrovnaná patie, bez vážnějších šancí v úvodních minutách. Postupem času měli blíže ke gólu domácí, když po pěkné kombinaci střílel jeden z jejich hráčů z hranice vápna. Jeho tvrdou ránu ale Kepka vyrazil. V 60. minutě byla Lipová opět blízko gólu, tentokrát ale né svou zásluhou. Střelecký pokus z dvaceti metrů tečoval hostující stoper, Kepka i přes velkou snahu na míč nedosáhl, ten však skončil na tyči. Smůla se tak držela Lipové i nadále. V 74. minutě zahrávali hosté rohový kop. Špatně rozehraný signál ale domácí vystihli a vyrazili do rychlého brejku. Ten musel až deset metrů před vápnem řešit za cenu faulu Šimáček. Exekuci si vzal na starost kapitán Pavel Slovák a povedeným centrem našel na zadní tyči nikým nehlídaného Uhlíka, který nedal Kepkovi šanci. 1:0. Postupem času na hřišti přibývaly emoce a nervozita, především na hostující straně. Žandov se snažil o vyrovnání, nemohl se ale dostat do finálního zakončení. V 85. minutě si domácí brankář sám přivodil nepříjemné zranění lýtkové svalu a musel být dlouhou dobu ošetřován a následně vystřídán. Do branky si tak musel stoupnout někdo z pole. Hosté ucítili šanci ze zápasu vytěžil alespoň něco. V 90. minutě posunul Marek Setnička balon šikovně mezi nohama protihráče na Michala Jakubce. Ten jej poslal mezi obránce na Zavadila, který postupoval z boku sám na brankáře. V zakončení volil střelu mezi nohy. Brankář balon sice tečoval, mimo tři tyče ho ale vytěsnit nedokázal. Kvůli zranění brankáře nastavoval rozhodčí pět minut. Ve druhé minutě nastavení přišel do vápna centr od Michala Jakubce. Míč mířil do shluku těl, kde nejprve trefil Votavu, od kterého se míč odrazil ke Kičovi, který ani sám nevěděl jak, ale dostal balon do sítě. V tu chvíli vypukla veliká euforie na hostující straně. Zápas ovšem ještě nebyl u konce, Lipová už však nic nepředvedla a Žandov tak mohl slavit klíčovou výhru v boji o případnou záchranu a dotáhl se na svého dnešního soupeře. 



Sestavy


TJ Sokol Lipová
D. Mencl [-] (88. M. Knapek [-] ) - P. Slovák [-] , P. Uhlík [-] , J. Luňák [-] (57. V. Břinčil [-] ) , D. Čížek [-] , R. Čížek [-] , P. Bílek [-] (75. M. Hurtoš [-] ) , L. Anděl [-] , J. Žahourek [-] , T. Setnička [-] , P. Mezera [-] (46. O. Maryška [-] )

TJ Sokol Dolní Žandov
J. Kepka [-] - D. Zavadil [-] , Š. Kundrát [-] , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , J. Jakubec [-] (71. T. Votava [-] ) , M. Kič [-] , M. Daněk [-] , P. Šimáček [-] , L. Hladký [-] , T. Hemmerka [-] (79. M. Setnička [-] )

ŽK: 34. P. Slovák , 71. L. Anděl - 30. M. Kič , 44. D. Zavadil , 60. T. Kuvík , 74. P. Šimáček .
Místo: Lipová. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Aubrecht Jan - JATI David, COUFAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.