FOTO: O vítězství domácích rozhodlo dvacet minut


Branky


0

Sedmá rezerva Ostrova nepřijala do Karlových Varů jako favorit a bylo to znát i na průběhu utkání...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jakoby zůstaly myslí v kabině hned v prvních dvaceti minutách inkasovali, již v deváté minutě se prosadil Václav Klauz, minutu poté Matěj Mikulášek a golové představení v prvním poločase ukončil Jakub Došek. Ostrované si v prvním poločase vypracovali jednu slabou střelu na branku, která nijak domácí svatyni neohrozila, ale při niž se zranil starorolský brankář, Tomáš Procházka, do druhého poločasu musel nastoupit Patri Povinský.

 

Ve druhém poločase se gólový scénař opakoval, v 58. minutě vsítil svůj druhý gól Václav Klauz. Ostrov se začal vzpamatovávat a vytvořil si několik slibných šancí, ale vyšel z toho jenom protiútok Staré Role, který brankař hostu zneškodnil, domáci Aleš Sochor ještě tvrdě zajel do brankáře Ostrova, byla z toho strkanice a červená pro domácího kapitána. Ostrov proti oslabenému soupeři dokázal vyrovnat hru, ale gól z toho nevytěžil, ba naopak, v 85. a 90. minutě dokonal hatrrick Jakub Došek.

 

AUTOR: Michael Soldán



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tůmová Michaela - PACHTOVÁ Michaela, LHOTKOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.