4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.06.2015 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Michal Pěntka -TJ Sokol Dolní Lhota 4:1


Branky


0

Útočník Ludgeřovic Michal Pěntka čtyřmi vstřelenými brankami porazil Dolní Lhotu 4:1. Hosté dokázali 75. minut vzdorovat, ale nakonec si neodvezli ani bod a čtyři branky k tomu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se v Ludgeřovicích hrálo vcelku vyrovnané utkání. Skóre otevřeli domácí fotbalisté díky svému nejlepšímu střelci Pěntkovi ve 41. minutě, kdy se od něj do hostující branky odrazil míč po centru jednoho ze spoluhráčů - 1:0.

Ve druhém poločase se hostům v 54. minutě podařilo srovnat stav utkání díky nakrátko rozehranému trestnému kopu a utajené střele Slíže, která prošla až za domácího brankáře - 1:1. I nadále se hrálo vyrovnané utkání, které se začalo lámat zhruba čtvrt hodiny před koncem. Domácí střelec Pěntka v rozmezí 78.-82. třemi vstřelenými brankami rozhodl o osudu utkání. Tímto se dotáhl na samé čelo střelecké tabulky celé soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka (Ludgeřovice): Utkání nebylo tak jednoznačné jak napovídá výsledek. Dnes jsem měl štěstí a spadlo mi tam snad všechno na co jsem sáhl.

TJ Sokol Dolní Lhota
Petr Čížek (Dolní Lhota): K utkání jsme přijeli pouze s jedenácti hráči. Dlouho jsme hráli s domácími vyrovnanou partii, ale v závěru nám zřejmě došly síly. Domácí vyhráli zaslouženě, ale tak vysoká porážka je pro nás krutá.



Sestavy


TJ Ludgeřovice
D. Köhler [-] (80. J. Smolka [-] ) - D. Važík [-] , R. Fejerčák [-] , D. Balgar [-] (25. P. Strakoš [-] ) , D. Nagy [-] - J. Mudroch [-] , M. Postředník [-] , K. Klos [-] , J. Kotlář [-] (60. D. Rozhon [-] ) - M. Pěntka [-] , R. Bělan [-] (87. J. Krop [-] )

TJ Sokol Dolní Lhota
Z. Lukša [-] - M. Souček [-] , T. Heřman [-] , M. Slíž [-] , J. Dedek [-] - M. Orlík [-] , V. Zezulka [-] , R. Křižák [-] , J. Duraj [-] - J. Zeman [-] , P. Chadziandoniu [-]

Hráči zápasu: M. Pěntka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.