0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.06.2015 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fryčovice vysoko zdolaly neškodné Šilheřovice


Branky


30. J. Rumel , 42. J. Rumel , 52. J. Pešek , 69. J. Rumel
0

Výhru 4:0 si ze Šilheřovic odvážejí fotbalisté Fryčovic. Třemi brankami a asistencí se na ní podílel útočník Rumel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední utkání sezóny se domácím fotbalistům vůbec nepodařilo. Hosté z Fryčovic si zejména díky Rumelovi odvezli zaslouženě všechny tři body. Domácí se sice snažili kombinovat, ale toto jim vycházelo pouze na jejich polovině hřiště. Na útočné polovině byli zcela bezzubí a za celé utkání si vytvořili snad jedinou příležitost, kterou Jakubec neproměnil. Hosté se hráli ze zabezpečené obrany a dokázali být také nebezpeční před domácím brankou. Ve 30. minutě otevřeli skóre, kdy se po přihrávce Soška poprvé prosadil Rumel - 0:1. O dvanáct minut později si tito fotbalisté spolupráci zopakovali a hosté šli do kabin s dvoubrankovým náskokem - 0:2.

Druhý poločas přinesl stejný obrázek hry jako ten první. V 52. minutě se Rumel proměnil v nahrávače a Pešek zvýšil na 0:3. V 69. minutě Rumel po přihrávce Žurovce dovršil hattrick a stanovil konečný brankový účet utkání na 0:4. Tímto utkáním se s bohatou fotbalovou kariérou loučil domácí Tomáš Voznica, pro kterého tak loučení dopadlo hořce a již v poločase se nechal vystřídat. Na druhé straně se s fryčovickým týmem loučil trenér Jan Šponiar, jehož loučení na hřišti proběhlo o poznání lépe.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šilheřovice
Bernard Habura (Šilheřovice): Dnes nám nic nešlo. V útočné fázi jsme byli zcela bezzubí, za což nás hosté potrestali.

TJ Sokol Fryčovice
Jan Šponiar (Fryčovice): Dnes musím kluky pochválit. Podali jsme kvalitní kolektivní výkon ze kterého vyčníval Rumel.



Sestavy


TJ Sokol Šilheřovice
T. Köhler [-] - L. Jasanský [-] , R. Redzina [-] (66. J. Nováček [-] ) , D. Lukáš [-] - L. Machala [-] , P. Redzina [-] , D. Volný [-] , R. Ničman [-] - J. Martinka [-] (46. L. Lasák [-] ) , T. Voznica [-] (46. P. Czudek [-] ) , P. Jakubec [-]

TJ Sokol Fryčovice
T. Ivánek [-] - A. Žídek [-] , R. Zahradník [-] (74. I. Vrtný [-] ) , A. Holub [-] , J. Plesník [-] - R. Koloničný [-] , L. Staněk [-] , M. Soško [-] , P. Žurovec [-] - J. Rumel [-] , J. Pešek [-]

Hráči zápasu: J. Rumel , M. Soško .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.