Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.06.2015 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá přibalila Václavovicím na cestu do okresního přeboru 8 gólů


Branky


41. J. Dziža , 42. J. Dziža , 49. M. Štěrba , 53. R. Mika , 57. D. Kožík , 60. J. Dziža , 77. O. Malík - 16. L. Ometák
0

Zcela jednoznačný průběh mělo utkání ve Staré Bělé. Počet vstřelených branek se u domácího týmu nakonec zastavil u číslice osm, ale toto číslo mohlo být i dvouciferné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Alespoň jednu branku a to hned tu první vstřelili hostující fotbalisté v 16. minutě. Bohužel padla do jejich vlastní sítě, kdy si srazili centr domácích hráčů - 1:0. Utkání se neslo ve znamení převahy domácího týmu a dobývání obranného valu hostů. Tento povolil až před poločasovou přestávkou, kdy se v rozmezí 41. a 42. minuty dvakrát prosadil domácí Dziža.

Druhý poločas začal stejně jako skončil ten první. Hned ve 49. minutě zvýšil Štěrba na 4:0. O čtyři minuty později vstřelil pátou branku domácích Mika. O další čtyři minuty to již bylo 6:0 po brance Kožíka. Vražednou pátnáctiminutovku zakončil v 60. minutě z pokutového kopu Dziža a završil hattrick - 7:0. Poté domácí čtyřikrát vystřídali a jeden z těchto hráčů, konkrétně Malík v 77. minutě uzavřel skore utkání - 8:0. S bohatou kariérou se tímto utkáním loučil Vlastimil Stařičný, kterému spoluhráči tímto výsledkem připravili důstojnou rozlučku.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Radim Kovář (Stará Bělá): Dnešní vystoupení nemá smysl hlubokosáhle hodnotit. Šli jsme do zápasu s cílem potvrdit dobrou sportovní výkonnost z posledních týdnů a dosáhnout vítězství. Do hry se dostali všichni hráči a s chutí jej odehráli. Nejen s dnešním zápasem ale celkově s jarní částí soutěže panuje obrovská spokojenost.

TJ SOKOL Václavovice
Martin Vítek (Václavovice): V našem posledním utkání v soutěži jsme si opět dokázali, že na tuto soutěž nemáme. V příští sezóně budeme zaslouženě hrát opět okresní přebor.



Sestavy


FK Stará Bělá
L. Slavík [-] - J. Dziža [-] , R. Mika [-] , L. Nenička [-] , O. Pytlík [-] - M. Štěrba [-] (64. T. Vápeník [-] ) , M. Petrík [-] , R. Kaloč [-] (64. O. Malík [-] ) , M. Rusinko [-] (64. R. Pytlík [-] ) - R. Brachtl [-] (64. V. Stařičný [-] ) , D. Kožík [-]

TJ SOKOL Václavovice
L. Ometák [-] - M. Berta [-] , A. Langer [-] , R. Bednář [-] , T. Berka [-] - R. Uryga [-] , J. Berta [-] , P. Novotný [-] , P. Vojtek [-] - R. Ludvík [-] , P. Hájek [-]

Hráči zápasu: J. Dziža .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.