2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staříč přehrála Šilheřovice


Branky


0

Výborný výkon brankáře Smetany a dva góly Királyho pomohli domácí Staříči k trochu překvapivé výhře nad Šilheřovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spousta neproměněných šancí a skvělý výkon domácího Smetany byli nad síly Šilheřovic. Začátek utkání nepřinesl před ani jednou brankou vzrušení. Zhruba od 20. minuty přišel na řadu souboj hostujících hráčů s domácím brankářem Smetanou, který měl dlouho pouze jednoho vítěze. I domácí se občas osmělili, ale do konce prvního poločasu se skóre nezměnilo.

Do druhého poločasu nastoupili opět velkou šanci hosté, ale paradoxně to byli domácí, kteří ve 48. minutě díky brance Királyho otevřeli skóre - 1:0. O pět minut pozděj tentýž hráče zvýšil na 2:0. Poté si šance opět připravují víceménně hosté. Domácí Smetana předvádí jeden lepší zákrok než druhý. V 75. minutě ovšem nestačí na Lasákův gól, který padně po trestném kopu a teči ve zdi - 2:1. Do konce utkání opět kraluje Smetana a hlavně díky jeho výkonu domácí získali tři body.



Sestavy


FK Staříč
L. Smetana [-] - O. Baran [-] , P. Kocich [-] , J. Váňa [-] , V. Heryán [-] - R. Kempa [-] , P. Plichta [-] , S. Musálek [-] , P. Malý [-] - P. Király [-] , R. Řezáč [-]

TJ Sokol Šilheřovice
T. Köhler [-] - P. Bittner [-] , R. Redzina [-] , P. Jakubec [-] , L. Lasák [-] - D. Lukáš [-] , P. Redzina [-] , D. Volný [-] , R. Ničman [-] - J. Martinka [-] , T. Voznica [-]

Hráči zápasu: L. Smetana , P. Király .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.