Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina v přestřelce porazila Ludgeřovice


Branky


0

Celkem sedm gólů padlo ve Vřesině. Z těsné výhry se nakonec radovali domácí fotbalisté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání sice patřil Vřesině, ale v 15. minutě se dostal k hlavičce David Balgar a hosté vedli 0:1. Ve 21. minutě přišlo vyrovnání Kalmus pustil míč Kadlíčkovi a ten krásnou ranou vyrovnal 1:1. Ve 24. minutě se míč dostal k Janitovi a ten za pomocí teče prostřelil vše -  2:1. Ve 30. minutě Výšek hlavou po rohovém kopu zvýšil na 3:1. Hosté se však nevzdávali a Pěntka snížil ve 40. minutě na 3:2.

Ve druhé půli obě mužstva dobře bránila a Vřesině pomohlo střídání. Čerstvé síly na hřišti ve dresu domácích byly znát. V 71. minutě šel zprava na branku Janíček a střelou ke vzdálenější tyči zvýšil na 4:2. Hosté ještě jednou vykřesali naději v 83. minutě Bělan snížil na 4:3. Vřesina už jim více nedovolila a po zásluze vyhrála.



Sestavy


FC Vřesina
M. Vajda [-] - M. Janíček [-] , P. Janita [-] (65. V. Stuchlík [-] ) , J. Výšek [-] , M. Jakš [-] (71. J. Klein [-] ) - L. Kudela [-] , K. Kadlíček [-] , J. Novák [-] , T. Hruzík [-] - R. Kalmus [-] (77. L. Mikulík [-] ) , A. Hloušek [-] (90. L. Ineman [-] )

TJ Ludgeřovice
D. Köhler [-] - P. Strakoš [-] , D. Balgar [-] , R. Fejerčák [-] , M. Balgar [-] - R. Bělan [-] , K. Klos [-] , J. Mudroch [-] , M. Postředník [-] - D. Rozhon [-] , M. Pěntka [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.