P. Jukl 62.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staříč po delší době naplno bodovala, odnesla to Velká Polom


Branky


62. P. Jukl
0

V boji mužstev z chvostu tabulky se nakonec z nejtěsnějšího vítězství radovali domácí fotbalisté, kdy utkání rozhodl svým gólem Jukl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V utkání dvou mužstev snažících se vyhnout předposlednímu místu tabulky a tím i možnému sestupu rozhodla jediná situace z druhého poločasu. V tom prvním byli malinko aktivnější hostující hráči. Zejména Petr Šmída se snažil strhnout vedení na jejich stranu. Jednu brankovou příležitost neproměnil a dvakrát jeho tečovaná střela skončila mimo domácí branku. Domácí odpověděli v závěru prvního poločasu sérií standardních situací, ale do šaten se šlo za bezbrankového stavu.

Celý zápas rozhodla 62. minuta a domácí Jukl, který po přetaženém centru vsítil jedinou branku utkání. Hosté se sice snažili, ale již se do brankové příležitosti nedokázali propracovat. V důležitém utkání tak všechny tři body zůstali ve Staříči.



Ohlasy k zápasu



TJ Velká Polom
Josef Bartoš (Velká Polom): Obrovské zklamání z výsledku utkání. Věřili jsme, že zde můžeme být úspěšní, ale dobrý výkon domácího brankáře a jeden gól rozhodly o naší prohře.



Sestavy


FK Staříč
L. Smetana [-] - S. Matula [-] , J. Váňa [-] , P. Jukl [-] , O. Baran [-] - R. Kempa [-] , M. Pešek [-] , S. Musálek [-] , P. Plichta [-] , P. Malý [-] - R. Řezáč [-]

TJ Velká Polom
L. Kozelský [-] - R. Popek [-] (78. J. Chudoba [-] ) , L. Měch [-] , R. Šmída [-] , J. Trojek [-] - M. Ludvík [-] , P. Sztefek [-] , M. Mučka [-] , J. Sztefek [-] - P. Šmída [-] , J. Sztefek [-]

Hráči zápasu: P. Jukl - P. Šmída .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.