1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby v Darkovicích skončilo smírně


Branky


0

V derby utkání mezi Darkovicemi a Ludgeřovicemi padly dvě branky, které rozhodly o tom, že zápas neměl vítěze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas utkání byl herně vyrovnaný. Domácí se dostali do vedení díky Rončkovi, který z trestného kopu nařízeného za faul na Poštulku v 15. minutě otevřel skóre. Hosté toho v prvním poločase moc nepřevedly. Domácí si vytvořili ještě šance, ale do poločasové přestávky se skóre nezměnilo.

Druhý poločas byl zpočátku podobný toho prvního. Hostům se v 52. minutě díky Bělanovi s ojedinělé šance podařilo vyrovnat - 1:1. Poté domácí postupně začali přebírat iniciativu a vytvořili si zřetelnější převahu. Když už se dostali do šance vychytal je hostující brankář nebo je zradila koncovka. Zápas tedy skončil remízovým stavem stejně jako podzimní utkání obou mužstev.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovice
Martin Krzikala (Darkovice): Opět jsme selhali v koncovce. Zhruba od 60. minuty jsme si vytvořily převahu, která bohužel ke gólu nevedla. Dnes bych chtěl vyzvednout výkon 16 letého Nováka, kterému se výborně podařilo uhlídat hostujícího střelce Pěntku. Je to pro nás příslib do budoucna.

TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka (Ludgeřovice): Dnes jsme nepodali optimální výkon. Mnoho jsme toho divákům nepředvedli. Dnes bod bereme.



Sestavy


FK Darkovice
M. Malík [-] - P. Vyletělek [-] (85. N. Chotár [-] ) , A. Rončka [-] , D. Novák [-] , A. Janoš [-] - P. Vyletělek [-] , J. Vyletělek [-] , T. Miketa [-] , M. Burý [-] - M. Hajduček [-] (65. D. Kurek [-] ) , L. Poštulka [-]

TJ Ludgeřovice
D. Köhler [-] - J. Adamčík [-] (80. P. Strakoš [-] ) , R. Fejerčák [-] , D. Balgar [-] , D. Nagy [-] - K. Klos [-] , J. Mudroch [-] (76. D. Rozhon [-] ) , J. Němec [-] , M. Postředník [-] (64. D. Važík [-] ) - M. Pěntka [-] (88. J. Krop [-] ) , R. Bělan [-]

Hráči zápasu: D. Novák , P. Vyletělek , M. Burý - D. Köhler .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.