Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Celkem 6 gólů viděli diváci v Dolní Lhotě, vítěze však utkání nemělo


Branky


0

V divácky atraktivním utkáním se v Dolní Lhotě domácí utkali s Hatí. V utkání padlo celkem 6 gólů a k vidění byla řada šancí. Utkání nakonec díky remíze 3:3 vítěze nemělo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase, který byl v celku herně vyronaný padly 4 góly. Po dvou na každé straně. Domácí se vždy dostali do vedení, které ovšem záhy ztratili. Ve 20. minutě otevřel skóre Dedek, který ve skluzu dorazil centr Chadziandonia - 1:0. O pět minut později hosté díky individuální akci a dobrému zakončení Machally vyrovnali na 1:1. Ve 32. minutě vrátil domácím vedení střelou z trestného kopu Straka - 2:1. Ovšem o tři minuty později hostující Kašuba po další individuální akci a lobu nad vybíhajícím brankářem srovnal na 2:2.

Druhý poločas se již nesl ve znamení mírné převahy domácího týmu. Z dalších šancí, které si vypracovali se ujala pouze jediná. V 77. minutě Zezulka přihrál Slížovi a ten vrátil domácím jedngólové vedení - 3:2. Tentýž hráč v průběhu druhého poločasu nastřelil ještě tyč hostující branky. Vyrování skóre přinesla 89. minuta. Štverka vybojoval míč, přihrál jej Machallovi a ten krásnou střelou srovnal na konečných 3:3



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lhota
Petr Čížek (Dolní Lhota): V utkání jsme dali šanci hráčům širšího kádru i dorostencům. Přesto jsme sahali po vítězství a ve druhé půli jsme měli převahu a další šance na skóroání. Z tohoto pohledu si myslím, že je remíza pro nás trošku smolná.

TJ Sokol Hať
Pavel Šula (Hať): Vzhledem k průběhu utkání kdy jsme neustále dotahovali musíme bod z Dolní Lhoty brát. Utkání se muselo divákům líbit.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lhota
Z. Lukša [-] - L. Kubín [-] (46. P. Heřman [-] ) , M. Souček [-] , T. Heřman [-] , M. Adámek [-] (46. P. Třuslo [-] ) - J. Straka [-] , M. Slíž [-] , R. Křižák [-] , J. Dedek [-] (62. T. Zdražila [-] ) - M. Slíž [-] , P. Chadziandoniu [-] (62. J. Zeman [-] )

TJ Sokol Hať
L. Michálek [-] - V. Adamčík [-] , L. Cigan [-] , V. Štěpán [-] , T. Plaček [-] - O. Bortlík [-] , R. Chmelař [-] , P. Kašuba [-] , J. Machalla [-] - D. Plaček [-] (78. L. Štverka [-] ) , M. Kuchař [-] (70. T. Gazdík [-] )

Hráči zápasu: J. Straka - J. Machalla , P. Kašuba .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.