2:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby mezi Vřesinou a Dolní Lhotou vítěze nenašlo


Branky


0

V dalším derby utkání tohoto kola se střetla mužstva, který již nemají starosti se sestupem a na postupové příčky to mají rovněž daleko. Domácí se chtěli dotáhnout blíže ke středu tabulky, k čemuž jim nakonec remíza nestačila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v touze přiblížit se středu tabulky se tlačil před branku Dolní Lhoty. Ve 21. minutě se jim to vyplatilo, kdy padla první branka utkání. Po akci Nováka a jeho přihrávce od zadní čáry do šestnáctky míč pustil Hloušek Hruzíkovi a ten s přehledem poslal míč do sítě do protipohybu brankáře - 1:0. Jenže z vedení se domácí radovali jen minutu. Dolní Lhota se po uklouznutí Výška dostala do sólového nájezdu a Slíž ho ranou po zemi k tyči proměnil - 1:1. Vřesinu však branka nakopla ke zvýšení otáček. Ve 31. mintě kopal přímý kop Lukáš Ineman a jeho oblouček na zadní tyč skončil přímo v brance - 2:1. Vřesina tak vyhrála první poločas po zásluze.

 

Ve druhém poločase měl velkou šanci na zvýšení vedení Hloušek, ale jeho nepřipravená střela skončila skončila mimo tři tyče. Vřesina měla ještě další dvě gólové šance, ale tyto se jí proměnit nepodařilo. Dolní Lhota se snažila o vyrovnání a to se ji povedlo v 81. minutě po vyraženém míči Vajdou se prosadil ve skrumáži před brankou Adámek, který dotlačil míč do sítě - 2:2. Vřesina se ještě snažila strhnout vítězství na svoji stranu, ale branka již nepadla.



Ohlasy k zápasu


FC Vřesina
Josef Vincenci (Vřesina): "V utkání jsme chtěli vyhrát. Škoda, že se nám nepodařilo udržet vedení a hosté srovnali po trochu sporném gólu, kdy v šestnáctce leželi naši dva hráči."

TJ Sokol Dolní Lhota
Tomáš Dolba (Dolní Lhota): "V prvním poločase mělo naše mužstvo špatný pohyb a díky hrbolatému terénu vyprodukovalo řadu nepřesností. Ve druhém poločase si myslím, že jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme vyrovnali."



Sestavy


FC Vřesina
M. Vajda [-] - M. Janíček [-] , P. Janita [-] (68. O. Babič [-] ) , J. Výšek [-] , M. Jakš [-] - T. Hruzík [-] , L. Ineman [-] , J. Novák [-] (75. R. Kalmus [-] ) , D. Krahulec [-] (35. V. Stuchlík [-] ) , L. Kudela [-] - A. Hloušek [-]

TJ Sokol Dolní Lhota
A. Tichý [-] - P. Třuslo [-] , P. Heřman [-] , M. Souček [-] , M. Adámek [-] - P. Chadziandoniu [-] (60. J. Zeman [-] ) , R. Křižák [-] , V. Zezulka [-] , J. Straka [-] - M. Orlík [-] , M. Slíž [-]

Hráči zápasu: L. Ineman , A. Hloušek - M. Slíž , M. Orlík , V. Zezulka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.